Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Santa Klauss šogad no Latvijas bērniem saņēmis rekordlielu vēstuļu skaitu

Iveta Dortāne, 25.11.2010. 09:17

Šajā gadā Pasaules Galvenais Santa Klauss savā birojā Lapzemē saņēmis rekordlielu vēstuļu skaitu no Latvijas bērniem. Lai tiktos ar bērniem, š.g. 27. un 28.novembrī Santa Klauss viesosies Latvijā. Santa Klauss dosies labdarības vizītēs un piedalīsies sabiedriskos pasākumos Rīgā un Jūrmalā. Lielākais notikums vizītes ietvaros būs Santa Klausa Latvijas rezidences atklāšana.
Santa Klauss šogad no Latvijas bērniem saņēmis rekordlielu vēstuļu skaitu

Pasaules Galvenais Santa Klauss dosies labdarības vizītē uz Pļavnieku bērnu sociālās aprūpes centru, kur dzīvo bērni vecumā no 3 dienām līdz 4 gadiem un bērni ar kustību traucējumiem. Kopumā te mīt ap 100 bērnu un visiem Santa Klauss atvedīs dāvanas, ko sarūpējuši SMPbankas darbinieki, un akvāriju ar zivtiņām no "Pet centrs"

Tradicionāli Santa Klauss atvedīs dāvanas bērniem Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā un Iļģuciema sieviešu cietuma Mātes un bērnu nodaļā, ka arī nepilngadīgo cietumnieču nodaļā.

Pasaules Galvenā Santa Klausa vizītes maršruts
Sestdien, 27.novembrī:
12:00 Rīgas Zooloģiskajā dārzā Santa Klauss pabaros ziemeļbriežus.
13:00 Tiks atvērta pastkastīte ar bērnu vēstulēm "Līvu Akvaparkā", Jūrmalā, kuras tiks atdotas Santa Klausam tieši rokās. Santa Klauss no "Līvu Akvaparka" aizvedīs arī grāmatas, kas tiek vāktas labdarības akcijā "Uzdāvini grāmatu nepazīstamajam draugam!". Akcijā vēl ikviens var paspēt piedalīties, atnesot izlasītu vai jaunu grāmatu.
14:00 Santa Klauss atklās Ginesa rekorda uzstādīšanu – lielāko zeķi pasaulē, kurā Santa Klauss ieliks dāvanas bērniem. Pasākums notiks Jūrmalas pludmalē pie viesnīcas "Light House", Gulbenes ielā 1A .
16:00 Santa Klauss viesosies veikalā "Lāčuks", Rīgā, Čaka ielā 72, lai paņemtu bērnu uzrakstītās vēstules un dāvanas no "Lāčuks".
16:30 Santa klauss iebrauks SMP bankā, Elizabets ielā 57, pēc dāvanām Pļavnieku bērnu aprūpes centra bērniem.
17:00 Notiks Santa Klausa bārdas ķemmēšana skaistumkopšanas salonā "Dessange", Dzirnavu ielā 71.

Svētdien, 28.novembrī:
Santa Klausa palīgi - rūķi nobaudīs Rūķu brokastis restorānā "Kabuki", Audēju ielā 14.
Santa Klauss dosies izņemt bērnu uzrakstītās vēstules no īpašas pastkastītes restorānā "Da Antonio", Pulkveža Brieža 11.

15:00 Santa Klauss iedegs iluminācijas Centrālās Stacijas laukumā, Rīgā. Uz pasakumu ieradīsies arī Daugavpils novada bērni, kuru atbraukšanu nodrošina VAS "Latvijas Dzelzceļš".

Jau plkst.14 sāksies koncerts par godu Santa Klausa Latvijas Rezidences atklāšanai modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71. Te tiek organizēts arī šaha turnīrs bērniem vecumā līdz 10 gadiem, kura uzvarētāju apbalvos pats Santa Klauss!
16:00 sagaidot Pasaules Galveno Santa Klausu, pie "Rīga Plaza" notiks uguņošana. Santa Klauss atklās savu Rezidenci, kas būvēta pēc Lapzemes mājas parauga un bērniem būs iespēja ar Santa Klausu nofotografēties viņa jaunajā majā, kuras celtniecībā ar materiāliem ir palīdzējusi kompānija Knauf.

17:00 Santa Klauss kopā ar Rīgas pilsētas mēru Nilu Ušakovu iedegs Senāko egli Rātslaukumā.

Santa Klausam palīdz: "Pet centrs", "Smile taksi", izdevniecība "Veiters", "Premium Tuning", "Lelle.lv", "Fazer", "Laima", "Polaris", "Egmont", Rīgas piena kombināts un citi palīgi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV