Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

RTU informācijas diena pirms HK „Rīga" spēles

Jānis Stepītis, 25.11.2010. 12:05

Decembra pirmajā ceturtdienā, 2. decembrī, plkst. 13:00 Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) kopā ar AS „Dinamo Rīga" un Arēna Rīga aicina vidusskolēnus uz sportiski, azartisku informācijas dienu „RTU – tiešs trāpījums mērķī!". Interesentiem būs iespēja iegūt informāciju par studiju iespējām RTU, kā arī apmeklēt Rīgas DINAMO jauniešu komandas HK „Rīga" un Maskavas SPARTAK jauniešu komandas MHK „Spartak" spēli Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) čempionātā par ļoti draudzīgu cenu.

RTU informācijas diena „RTU – tiešs trāpījums mērķī!" notiks š.g. 2. decembrī no plkst. 13:00 līdz 15:00 Arēnā Rīga, Rīgā, Skanstes ielā 21. Savukārt, MHL spēle starp HK „Rīga" un MHK „Spartak" sāksies turpat Arēnā Rīgā plkst. 15:00.

Informācijas dienas laikā jauniešiem būs iespēja atraktīvā veidā iepazīties ar RTU studiju programmām, studentu dzīvi, iespējām pavadīt brīvo laiku universitātē, kā arī būs iespēja tikties ar tagadējiem RTU studentiem, lai atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem varētu iegūt nepastarpināti no pirmavota. Arēnā Rīga darbosies visu astoņu RTU fakultāšu informācijas stendi.

RTU informācijas dienas apmeklētāji kopā ar RTU Sporta kluba pārstāvjiem varēs iesaistīties galda tenisa, novusa, šaha un dambretes spēlēs, sportiskās izklaidēs ar florbola un minifutbola spēļu elementiem, kā arī piedalīties foto orientēšanās sacensībās Arēnā Rīga.

Plkst. 15:00 skolēni un studenti turpat Arēnā Rīga ir aicināti kopīgi apmeklēt MHL regulārā čempionāta spēli starp HK „Rīga" un MHK "Spartak" komandām. Uzrādot RTU studentu apliecību, studentiem ieeja bezmaksas. Savukārt, skolēniem biļetes cena tikai 50 santīmi. Vakarā, plkst. 19.30 Arēnā Rīga notiks arī Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle starp Rīgas DINAMO un Novokuzņeckas METALLURG komandām, un tie, kuri būs iegādājušies biļetes uz vakara spēli, ar šo pašu biļeti varēs apmeklēt arī dienas maču starp HK „Rīga" un MHK „Spartak".

Vairāk informācijas par RTU informācijas dienu, kā arī KHL un MHL spēlēm iespējams iegūt internetā - www.rtu.lv, www.rtusp.lv, www.arenariga.com, www.dinamoriga.eu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV