Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tiek atklāts Ziemassvētku gadatirgus t/k Spice

Maija Trikule, 26.11.2010. 11:53

Tuvojoties pirmajai Adventei, tirdzniecības kompleksā Spice, sākot no 25. novembra darbu uzsāk Ziemassvētku gadatirgus, kurā pircēji varēs iegādāties dāvanas draugiem un tuviniekiem, ka arī dekorus svētku noskaņas radīsanai. Tirdziņš pulcēs tirgotājus un pircējus līdz pat 3. janvārim.
Tiek atklāts Ziemassvētku gadatirgus t/k Spice

„Ņemot vērā Spices apmeklētāju lielo interesi un Spices Lauku labumu tirdziņa tradīcijas, esam sarūpējuši Ziemassvētku gadatirgu, kurā atradīsiet interesantus un radošus risinājumus Ziemassvētku dāvanām. Šeit varēsiet nopirkt gan mākslinieku, amatnieku, šuvēju un citu meistaru rokdarbus, gan praktiskas lietas mājoklim, gan sveces un citus produktus svētku atmosfēras papildināšanai un svinību galdam. Lai pasargātu sevi no lieka stresa un galvassāpēm, aicinu pircējus dāvanas iegādāties jau laicīgi un neatlikt uz pirmssvētku dienām," ziņo Iveta Lāce, tirdzniecības centra Spice direktore.

Tirdziņā būs nopērkamas Dobeles sveces, Latvijas mākslinieku darinātās rotas, smaržīgie spilventiņi, koka rotaļlietas bērniem, adītas cepures, vilnas zeķes, medus izstrādājumi, kā arī Jaunā gada svinību atribūti – svētku salūts un svina laimītes. Oriģinālu un mīļu dāvanu piedāvā Albumi.lv pārstāvji – viņi no pircēju sarūpētajām fotogrāfijām izgatavos gaumīgu kalendāru vai foto grāmatu.

Ar uzņēmuma Dāvanu serviss starpniecību pircēji varēs sagādāt draugiem un ģimenei pārsteigumu - iegādāties dāvanu karti ar iespēju baudīt kādu romantisku vai gluži otrādi - ekstremālu piedzīvojumu.

Lai svētku galds lūztu no pārpilnības, neiztikt bez tradicionālajiem Ziemasssvētku našķiem – piparkūkām un citiem mīklas izstrādājumiem, kuri jau no decembra būs nopērkami tirdziņā. Visu decembri no plkst. 12.00. līdz 20.00. Lido konditorejas nodaļā darbosies arī īpaša Piparkūku studija, kur ikviens varēs iegādāties īpašas un oriģinālas dāvanas sev un saviem mīļajiem un ar konditora palīdzību apgleznot piparkūkas vai uzrakstīt uz tām sveicamo vārdus un mīļus novēlējumus. Piedāvājumā būs arī piparkūku figūriņas Ziemassvētku eglītes rotāšanai. Svētku gadatirgū iegādātās lietas varēs glīti sasaiņot blakus esošajos dāvanu saiņošanas stendos.

Tirdziņš atradīsies t/c Spice 2. stāvā, aplī pie kafejnīcas Double Coffee. Tas būs atvērts apmeklētājiem no 25. novembra t/c Spice darba laikā - katru dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00 līdz 3. janvārim. Vairāki tirdziņa dalībnieki pulcēsies tirdzniecības centra Spice Home (pretī t/c Spice) 1. stāvā – šeit vārēs iegādāties Pūres šokolādi, Beku Bodes eko maizi un piparkūkas, lina eļļas izstrādājumus, kā arī lina galdautus. Kopskaitā Ziemassvētku tirdziņš t/k Spice pulcēs 25 mākslinieku, amatnieku un ražotāju stendus. Arī visos t/k Spice visos veikalos pircējiem tiek piedāvāta daudzveidīga dāvanu izvēle ar īpašām Ziemassvētku atlaidēm.

Lai apmeklētājiem piedāvātu interesantāku produkciju, aicinām jaunus tirdzņa dalībniekus. Interesenti par piedalīšanos tirdziņā var zvanīt/ rakstīt: t/c Spice pārstāvei Olitai Mesterei. t.67808480; e – pasts: olita.mestere@spice.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV