Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ziemassvētku vecīšu skrējienam pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieku

Birgita Johansmeiere, 03.12.2010. 11:04

12.decembrī Vecrīgā, Doma laukumā tiks dots starts jau trešajam „Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam”, kuru organizē Rīgas starptautiskais Rotari klubs.
Ziemassvētku vecīšu skrējienam pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieku

Skrējienā aicināts kļūt par Ziemassvētku vecīti ir ikviens, jo pasākums domāts gan tiem, kam patīk skriet, gan tiem, kas vienkārši vēlas jautrību un apmēram triju kilometru distanci gatavi kaut vai noiet.

Skrējienam jau pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieku.

Lai kļūtu par „Jautro Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiena" dalībnieku un saņemtu Ziemassvētku vecīšu tērpu, ir jāreģistrējas „Hotel Radisson Blue Daugava" reģistratūrā, vai arī mājas lapā www.santasfunrun.lv.

Ikviens skrējiena dalībnieks saņems medaļu. Ziemassvētku vecīši tiek aicināti skriet arī savos tērpos, jo atraktīvākā Ziemassvētku vecīšu komanda un atraktīvākais Ziemassvētku vecītis saņems specbalvu.

Labdarības skrējiena ziedojumus saņems sabiedriskā organizācija „Ronald McDonald House Charities Latvija" labdarības programma mobilā veselības centra iekārtošanai. Ikviens skrējiena dalībnieks tiek aicināts vākt papildu ziedojumus labdarībai, arī skrējiena laikā tiks vākti ziedojumi.

Pagājušajā gadā „Jautro Ziemassvētku vecīšu skrējienā" piedalījās vairāk nekā 230 dalībnieku, kuri atzina, ka šī ir bijusi lieliska iespēja gūt pozitīvu enerģiju, vienlaikus darot labu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams.

Akcija savāca 5000 latus: 2500 Mārtiņa fondam - palīdzībai bērniem, kas slimo ar leikēmiju, un 2500 latus - Mobilajam aprūpes centram

Papildu informāciju par „Jautro Ziemassvētku vecīšu skrējienu" var saņemt mājas lapā www.santasfunrun.lv .

"Ronald McDonald House Charities" ir globālās sadarbības tīkls, kas strādā vairāk nekā 50 pasaules valstīs. Organizācijas misija ir radīt, meklēt un atbalstīt projektus, kas tiešā veidā palīdz uzlabot bērnu veselību un pašsajūtu.

Mobilās aprūpes centrs Latvijā sāka darbību 2010.gada pavasarī un ir 12 metru garš un 2,5 metrus plats moderns transporta līdzeklis, kas apceļos Latvijas reģionus, lai bērniem sniegtu bezmaksas medicīniskos pakalpojumus. Tajā bez maksas varēs saņemt oftalmologa, pediatra, alergologa, astmas speciālista un neirologa konsultācijas, kā arī plašu izglītojošu veselības programmu bērniem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV