Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gaišreģis par kustību meditāciju

Elīna Neimane, 03.12.2010. 11:52

Nedēļas nogalē Valmieras Kultūras centrā varēs tikties ar dziednieku Aldi Ķeviņu

Svētdien, 5.decembrī, pulksten 11 Valmieras Kultūras centrā būs iespēja tikties ar dziednieku un gaišreģi Aldi Ķeviņu. Varēs uzzināt ko vairāk par tēmu „Kustību meditācija veselībai un līdzsvaram".

„Kustību meditācija palīdz atbrīvoties no dzīves laikā uzkrātā stresa, bailēm un nedrošības. Tā palīdz likvidēt sasprindzinājumu tajās ķermeņa daļās, kurās „iesēdušās" pārdzīvotās emocijas un aizvainojumi – tie traucē dzīvot pilnvērtīgu dzīvi un gūt panākumus. Meditācija sakārto enerģijas plūsmu ķermenī. Galvenā vērtība šīm nodarbībām ir prasmes iegūšana, ar kuras palīdzību katrs pats spēs sevi sakārtot un dziedināt, kad vien izjutīs tam nepieciešamību," stāsta Valmieras Kultūras centra kultūras darbu organizatore Skaidrīte Āboltiņa.

Aldis Ķeviņš ir dziednieks ar 30 gadu praksi, Latvijas Dziednieku asociācijas un Vispasaules dziednieku līgas biedrs. Viņš ir arī akreditētais „EMF Balancing Technique" (Krajona bezkontakta masāža) un Cilvēka ekoloģijas starptautiskā centra tehniku praktiķis. Pazīstams kā mistiķis, okultists un gaišreģis.

Novembrī Valmieras Kultūras centrs sāka tikšanās reižu ciklu, kurā dziednieks Aldis Ķeviņš dalās savā pieredzē un atbild uz jautājumiem, izklāsta savu pārliecību, ilggadējo pieredzi un panākumus. Dalības maksa trīs lati.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV