Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ķīpsalas Ziemassvētku koncertu dalībnieki veidos piparkūku namiņus

Dace Dambe, 03.12.2010. 17:50

Svētdien, 5.decembrī, otrajā Adventē, tirdzniecības centrs „Galleria Riga” aicina aplūkot piparkūku pilsētiņu, kas izveidota kā miniatūra Rīga.
Ķīpsalas Ziemassvētku koncertu dalībnieki veidos piparkūku namiņus

No pulksten 13 savu roku pie miniatūrās piparkūku Rīgas celšanas pieliks Rīgas Ziemassvētku koncerta Ķīpsalā dalībnieki Amanda Bašmakova un Daumants Kalniņš, kā arī koncerta producents Viesturs Tīle. Savukārt pulksten 15 par godu piparkūku pilsētas atklāšanai notiks neliels koncerts.

5. decembrī Rīgas Ziemassvētku koncerta Ķīpsalā dalībnieki un veidotāji – Amanda Bašmakova, Daumants Kalniņš un koncerta producents Viesturs Tīle - ir solījuši piparkūku Rīgas panorāmu papildināt ar miniatūru Ķīpsalas halli Ziemassvētku noskaņās. Tā "Galleria Riga" būšot aplūkojama nākamnedēļ.

Pulksten 15 mūziķi "Galleria Riga" sniegs koncertu Ziemassvētku noskaņās. Trīspadsmitgadīgās Amandas izpildījumā skanēs Leonarda Koena dziesma "Alleluja", kas priecēs skatītājus arī Rīgas Ziemassvētku koncertos Ķīpsalā 25. un 26. decembrī.

Piparkūku pilsēta „Galleria Riga" septītajā stāvā būs apskatāma līdz 15.janvārim – vecajam Jaunajam gadam.

25. un 26. decembrī, Ķīpsalas hallē notiks Ziemassvētku koncerti. Tajos piedalīsies mūziklu zvaigzne, pašlaik vēl Londonā studējošais Juris Vizbulis, viesis no Lielbritānijas Pauls Putniņš (bass), Latvijas Nacionālās operas solisti Liene Kinča (soprāns) un Viesturs Jansons (tenors), "Kremerata Baltica" pirmā vijole Eva Bindere, kā arī pasaules atzinību guvušais Rīgas doma zēnu koris diriģenta Andra Pogas vadībā.Ziemassvētku koncertā piedalīsies ne tikai iemīļotie solisti, bet arī par "brīnumbērnu ar zelta balsi" dēvētā Amanda Bašmakova (vokāls) un jaunais, talantīgais mūziķis Daumants Kalniņš (vokāls), Profesionālais pūtēju orķestris "Rīga", kamerorķestris "Konsonanse" un arī starptautisku atzinību guvušais "Swedbank" jauktais koris.

Koncerta režisors – Uģis Brikmanis, mākslinieciskā vadītāja – Ilona Breģe.

Koncerti notiks 25. decembrī pulksten 17 un 26. decembrī pulksten 15. Ieeja hallē stundu pirms koncerta.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Cena no 4 līdz 10 latiem. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālruni 67067500 vai e-pastu: music@bt1.lv.

Koncertu rīko Ziemassvētku koncertu Ķīpsalā un pasaulslaveno mūziklu "Mūzikas skaņas", "Vestsaidas stāsts" un "Les Misérables" iestudējumu producenti "BT 1 Music".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV