Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Adventes un Ziemassvētku sarīkojumi Imantā un Iļģuciemā

Ilona Brūvere, 06.12.2010. 03:34

Kultūras centrs „Iļģuciems” piedāvā izstādi un vairākus koncertus, bet kultūras un atpūtas centrs „Imanta” gatavo vairākas muzikālas norises bērniem.
Adventes un Ziemassvētku sarīkojumi Imantā un Iļģuciemā

Līdz 31. decembrim ik dienu no pulksten 10 līdz 19 kultūras centrā „Iļģuciems" skatāma Tautas lietišķās mākslas studijas „Puduris" pinumu izstāde. 11. decembrī pulksten 15 kultūras centrs „Iļģuciems" aicina uz Adventes svētku koncertu „Svētums kad mūs vieno...". Piedalās Latvijas Nacionālās operas soliste Evita Zālīte un kamerkoris „Vidus".

12.decembrī pulksten 16 kultūras centra „Iļģuciems" pagalmā tiks iedegta Ziemassvētku egle un sāksies „Rūķu laiks", kurā piedalīsies Latvijas televīzijas „Čučumuižas" „rūķu komanda" un kultūras centra bērnu amatierkolektīvi. Visi „Iļģuciema" Adventes pasākumi rīdziniekm un Rīgas viesiem pieejami bez maksas. Izņēmums - Ziemassvētku koncerts „Tik balti un tik svēti...", kas notiks 18.decembrī pulksten 15 kopā ar Ziemassvētku vecīti un rūķiem. Biļete uz koncertu maksās vienu latu.

Kultūras un atpūtas centrs „Imanta" decembrī bērnus gaidīs uz vairākiem Ziemassvētku koncertiem. 18. decembrī pulksten 12 un 15 „Ziemassvētku ceļojums" aizvedīs klausītājus uz tuvām un tālām zemēm ar priecīgajām un apcerīgām dziesmām, dejām un rotaļām. 22. decembrī mūziķi Arnis Miltiņš un Silvija Silava kopā ar bērniem ielūdz uz iestudējumu „Gaismas prieks". Arnis Miltiņš atzīst - nav iespējams atgriezties bērnībā, bet katru gadu mums tiek dāvāta iespēja tumšajās ziemas debesīs saskatīt Ziemassvētku zvaigzni, jo tikai bērnu un rotaļlietu acis tic Ziemassvētku brīnumam pa īstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV