Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Siguldā notiks Ziemassvētku tirdziņš

Baiba Bože, 09.12.2010. 11:32

Laiks pirms Ziemassvētkiem nav iedomājams bez svētku tirdziņa, kad karstvīns, piparkūku un mandarīnu smarža, mirdzošas bērnu acis un rūķu izdarības ir neatņemama tā sastāvdaļa. Aicinām uz Ziemassvētku tirdziņu Siguldas Svētku laukumā 19. decembrī no plkst. 9.00 līdz 15.00.
Siguldā notiks Ziemassvētku tirdziņš

Apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādus Ziemassvētku labumus – piparkūkas, karstvīnu un smaržīgu tēju, adītus un tamborētus darinājumus, sveces, piespraudes, rotājumus un citas jaukas lietiņas dāvanām visai ģimenei, draugiem un kolēģiem. Aukstiem ziemas vakariem noderēs pirtslietas un zāļu tējas, zemnieku saimniecību pašaudzētās dzērvenes, medus un citi līdzekļi no dabas vielām, kā arī dažādi lauku labumu cienasti Jūsu galdam.

Netiks aizmirsti mazie tirgus apmeklētāji, kuri radoši varēs izpausties eglīšu rotājumu gatavošanā un eglītes pušķošanā kopā ar puķu rūķiem no salona „Puķu Elvis". No plkst. 12.00 līdz 13.00 savās elektroragavās mazuļus vizinās pats Ziemassvētku vecītis!

Šogad arī Sigulda piedalās akcijā „Eņģeļi par Latviju". Aicinām atvērt savas sirdis un piepildīt lielo Ziemassvētku vecīša dāvanu maisu ar mazām, mīļām dāvaniņām bērniem, kuriem šogad svētki nebūs tik gaiši – Siguldas slimnīcas bērnu nodaļas mazajiem pacientiem. Aicināti ziedot visi – gan tirgotāji, gan tirdziņa apmeklētāji.

Lai Ziemassvētku vecītis ziemas salā nesaaukstētos, visi kopā uzadīsim viņam garāko Siguldas šalli.

Laimes izlies Laimes lācis, bet tirgus andeli un visas izpriecu lietas savos grožos turēs jautrie rūķi – Pēcis un Jēcis!

Aicinām amatniekus, zemniekus un mājražotājus pieteikties gadatirgum pa tālr. 67972351 vai 67970814. Tirdziņu rīko Siguldas pilsētas kultūras nams.

Gaidām ciemos, lai kopīgi radītu svētku sajūtu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV