Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sākas RTU ziemas uzņemšana

Egita Kancāne, 13.12.2010. 09:48

Šodien, 13.decembrī, sākas Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) ziemas uzņemšana studijām 2010./2011. mācību gadam vairākās pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās. Ziemas uzņemšana RTU ilgs līdz 2011. gada 28.janvārim.

RTU ziemas uzņemšanā nepilna laika studijām tiek uzņemti studenti bakalaura profesionālo studiju programmās "Muitas un nodokļu administrēšana" un "Nekustamā īpašuma pārvaldība" un pirmā līmeņa profesionālo studiju programmā "Nekustamā īpašuma pārvaldība", kā arī bakalaura profesionālo studiju programmās "Cilvēku resursu vadīšana", "Muitas un nodokļu administrēšana", "Nekustamā īpašuma pārvaldība", "Uzņēmējdarbība un vadīšana". Nepilna laika studijām studenti tiek uzņemti arī maģistra profesionālo studiju programmās "Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana" un "Ekonomika".

Pilna laika studijām studenti tiek uzņemti maģistra akadēmisko studiju programmās "Uzņēmējdarbības finanses reflektantiem ar arhitekta kvalifikāciju" un "Arhitektūra", un profesionālo studiju programmā reflektantiem ar inženierzinātņu bakalaura akadēmisko grādu arhitektūrā "Arhitektūra", kā arī maģistra profesionālo studiju programmā "Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana".

Gan pilna, gan nepilna laika studijām studenti tiek uzņemti maģistra akadēmisko studiju programmā "Biznesa informātika".

Savukārt RTU Rīgas Biznesa skola līdz 20.decembrim uzņem studentus maģistra profesionālo studiju programmā "Uzņēmumu un organizāciju vadīšana". Mācības šajā programmā plānots sākt jau 2011. gada 10.janvārī.

Pieteikumus studijām pieņem RTU Uzņemšanas komisija Rīgā, Kaļķu ielā 1 - 121, pirmdien - ceturtdien darba laiks: no plkst. 9 līdz plkst. 12 un no plkst. 13 līdz plkst. 17, piektdienās no plkst. 10 līdz plkst. 12 un no plkst. 13 līdz plkst. 15.

Studiju programmu apraksti atrodami RTU interneta mājaslapā pieejamajā RTU Studiju meklētājā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV