Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien - „Eņģeļi pār Latviju" labdarības maratona noslēgums

Zane Pētersone, 14.12.2010. 14:46

Jau vairāk nekā trīs nedēļas rit LNT labestības akcija „Eņģeļi pār Latviju", un šo svētdien, 19. decembrī, notiks labestības maratona noslēgums. LNT, Swedbank un Ziedot.lv ar Rimi un Supernetto atbalstu aicina ikvienu piedalīties „Eņģeļi pār Latviju" pasākumos pie Latvijas Nacionālās operas un ziedot naudu smagi slimu bērnu ārstēšanai.

Pievienojies eņģeļiem labajos darbos 19. decembrī laukumā pie Latvijas Nacionālās operas visas dienas garumā. Jau no plkst. 10:00 griezīsimies dejās, iesim rotaļās un skandināsim Ziemassvētku dziesmas kopā ar pozitīvo emociju šova „Latvijas Zelta Talanti" dalībniekiem, "Pasaku nama" tēliem, folkloras kopām „Dandari" un „Grodi", bērnu studijām „Tev un man", „Kukaiņi", „TE" un daudziem citiem eņģeļiem. Visus dejotājus sasildīs garda zupa un silta tēja.

Ziedošanas maratona noslēguma dienā jau no paša rīta laukumā pie Latvijas Nacionālās operas visi labām domām spārnoti ziedotāji varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, lai palīdzētu savākt bērnu ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus.

Visas dienas garumā darbosies Ziedot.lv un jauniešu centra „Saule" labestības tirdziņi. Notiks arī ziedojumu sacensība starp telekompānijas LNT un radio SWH ētera personībām, kuras vāks ziedojumus eņģeļu bērniem. Ikviens tiek arī aicināts ziedot mantas, apģērbus un apavus trūcīgajām Latvijas ģimenēm.

„Eņģeļi pār Latviju" noslēguma koncertā uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi – Intars Busulis, grupa „Putnu balle", sirsnīgā Zaļkalniņu ģimene, grupa „Lady's Sweet", Kārlis Lācis, Lorija Vuda, Evita Zālīte un Evija Sloka.

Visas dienas garumā LNT kanālā būs vērojamas tiešraides no Latvijas Nacionālās operas notiekošajiem pasākumiem – plkst. 9:55, 10:45, 13:00, 15:40, 18:50, bet noslēguma koncertu varēs vērot tiešraidē LNT plkst. 20:15.

Šogad savus sargeņģeļus gaidīs un uz mūsu visu palīdzību cer Karlīna (1 gads), Raimonds (4 mēneši), Kristaps (1 gads), Igors (6 gadi) un Liāna (13 gadi). Lai bērni dzīvotu, nepieciešami 49 415,56 lati.

Portālā www.draugiem.lv īpašajā sadaļā „Eņģeļi pār Latviju" ikviens portāla lietotājs var iepazīties ar bērnu stāstiem, kuriem aicinām šogad palīdzēt. Iespējams arī atbalstīt akciju, uz savas profila bildes uzliekot īpašo eņģeli, kā arī ikviens var sekot līdzi „Runā" jaunumiem. Šobrīd „Eņģeļi pār Latviju" projekta lapu apmeklējuši jau 119 200 kopējie portāla lietotāji, „Runā" jaunumiem seko līdzi 47 947 portāla lietotāju, bet eņģeli uz sava profila bildes uzlikuši 42 948 portāla lietotāju.

Tiekamies labestības pasākumā "Eņģeļi pār Latviju" 19. decembrī Rīgā pie Latvijas Nacionālās operas un LNT kanālā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV