Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ķekavas novadā ieskandinās Ziemassvētkus

Ansis Garda, 15.12.2010. 11:09

Sestdien, 18. decembrī, plkst. 16:00 Ķekavā notiks Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums. Laukumā pie Doles Tautas nama noritēs Ziemassvētku andele, vizināšanās zirga kamanās, karstā dzēriena baudīšana un egles rotāšana un iedegšana. Ziemassvētku andeli ar priekšnesumiem kuplinās vīru koris „Ķekava", Jaunais Miltu teātris, TDA „Zīle", TDA „Daina", mazie dziedātāji un dejotāji no Pļavniekkalna sākumskolas, Doles – Ķekavas draudzes Svētdienas skolas bērni u.c.
Ķekavas novadā ieskandinās Ziemassvētkus

Savukārt Doles Tautas namā varēs piedalīties radošajās darbnīcās un skatīties „Kinopunkta" Ziemassvētku multfilmas un Doles Saviesīgās biedrības veidoto filmu par Doles Tautas nama vēsturi. Pasākuma apmeklētājiem durvis vērs Ķekavas Novadpētniecības muzejs, aicinot apskatīt muzeja ekspozīciju „Ķekava laiku lokos", bet biedrība „Solis tuvāk" pieņems ziedojumus – pārtikas preces, jaunu vai mazlietotu apģērbu un pašdarinātas dāvaniņas maznodrošinātajiem novadniekiem.

Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums noslēgsies Doles Tautas nama zālē ar Brūveru ģimenes koncertu. Sākums: plkst. 18:30. Ieeja: bez maksas.

Pasākumu „Ziemassvētku ieskandināšana Ķekavā" organizē biedrība „Cita Ķekava" un Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra sadarbībā ar biedrību „Solis tuvāk", bet līdzfinansē Ķekavas novada pašvaldība.

Edgars Starķis, biedrības „Cita Ķekava" valdes priekšsēdētājs komentē: „Ziemassvētku ieskandināšanas pasākuma organizēšana ir turpinājums mūsu sadarbībai ar Ķekavas novada pašvaldību un Kultūras aģentūru. Finansējumu pasākuma organizēšanai ieguvām, piedaloties pašvaldības izsludinātajā NVO projektu līdzfinansēšanas konkursā, bet kopā ar Kultūras aģentūru strādājam, lai pasākums būtu saistošs dažāda vecuma cilvēkiem, it īpaši – bērniem."

Egils Štāls, Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras direktors: „Es ceru, ka Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums kļūs par Ķekavas novada sabiedriskās dzīves tradīciju. Lai tā notiktu, ir nepieciešams iedzīvotāju atbalsts, tāpēc aicinu jūs 18. decembrī atnākt uz Doles Tautas namu un kopā ar novadniekiem izbaudīt Ziemassvētku atmosfēru!"

Doles Tautas nama adrese: Rīgas iela 26, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV