Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kalnciema kvartāls ieskandina Ziemassvētkus

Liena Kalna, 15.12.2010. 12:36

18.decembrī Kalnciema kvartālā no 11.00 līdz 16.00 notiks Ziemassvētku tirdziņš.
Kalnciema kvartāls ieskandina Ziemassvētkus

Sākums kā vienmēr 11.00 no rīta. Visus apmeklētājus sagaidīs Ziemassvētku vecītis ar lielo mantu maisu. Katrs, kas šogad būs labi uzvedies saņems kādu mazu dāvaniņu no Ziemassvētku vecīša. Varbūt arī pasēdēt viņam klēpī un pačukstēt savu karstāko vēlēšanos, kā nekā tuvojas Ziemassvētki un šajos svētkos brīnumi notiek. Bērnus priecēs arī lielais karuselis, cukurgailīši un bērnu radošā darbnīca, kurā gatavosim apsveikuma kartiņas.

Latviešiem ir ticējums, ka Ziemassvētkos galdā jāliek 12 ēdieni. Daļu no tiem varēs iegādāties no zemniekiem, kas būs atveduši visus savus labumus. Kā arī Restorāns "Čarlstons" rūpēsies par visu izsalkušajiem punčiem un piedāvās siltu maltīti.

Tiem, kas vēl nav sarūpējuši dāvanas un nav idejas, varēs tās atrast pie amatniekiem. Būs gan rotas, gan grāmatzīmes, gan lelles un drēbes, koka lietas un rotaļlietas, cimdi, zeķes un cepures. Daudz un dažādu lietu ikvienai gaumei.

Sociālā projekta biedrība "Ģimenes Šūpulis" jau ceturto gadu rīko Ziemassvētku Labdarības tirdziņu. Šogad - Kalnciema kvartālā. Daudz jau ir padarīts, bet vēl daudz arī nepieciešams, lai jau nākamajā gadā Patvēruma māja "Jaunpalejas" varētu uzņemt un dot ģimenes sajūtu pamestām grūtniecēm un jaunām māmiņām, kurām nepieciešams mūsu atbalsts.

Šo gadu noslēgsim ar kādu labu darbu, apmeklējot "Ģimenes Šūpuļa" labdarības stendu Kalnciema kvartālā, nopērkot kādu dāvanu sev, bērniem un draugiem! Ikviena lieta mūsu stendā ir pašu rokām darināta - sākot no zeķēm, bērnu attīstošām rotaļlietām un beidzot ar lampām un ar mīlestību ceptiem kārumiem! Ar prieku un savu darbu mēs redzam, kā patvēruma māja top un vēlamies arī Jums par to pastāstīt!

Iekštelpās tiks rādīta L.Oltes filma "IeElpot", fotogrāfijas un citi materiāli par "Ģimenes Šūpuli" un būs iespēja saņemt informāciju gan par patvēruma mājas celtniecību, gan par dabiskām dzemdībām! Esiet mīļi gaidīti uzkavēties un uzzināt par mums ko vairāk, sarunās ar ģimenēm un draugiem, kas ir "Ģimenes šūpuļa" lolotāji un kļūt par vienu no mums!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV