Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pie "Spices" krāšņa Ziemassvētku egle no gaismas bumbām

Maija Trikule, 15.12.2010. 12:56 | komentāri (2)

Gaidot Ziemassvētku brīnumu, gan mazos, gan lielos t/c Spice apmeklētājus, kā arī Rīgas viesus priecē lielākā un mūsdienīgākā Ziemassvētku egle Pārdaugavā – Gaismas karaliene. Tik grezna un apjomīga LED spuldzīšu bumbu egle ar speciālu konstrukciju Baltijas valstīs ir skatāma pirmo reizi.
Pie "Spices" krāšņa Ziemassvētku egle no gaismas bumbām

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce: „Tuvojoties Ziemassvētkiem, dāvināsim apmeklētājiem no gaismas bumbām veidoto egli, kuru dēvējam par Gaismas karalieni. Esam lepni par to, ka mirdzošā egle ir vienīgā tik modernas konstrukcijas egle Baltijā. Tā darīs gaišākas domas un dienas gaitas ikvienam pircējam, kā arī rādīs gaismu rīdziniekiem un pilsētas viesiem tumšajos vakaros."

Gaismas karaliene atrodas autosstāvvietā pie tirdzniecības centra Spice, Lielirbes ielā 29, laukumā pie A ieejas, Elkor centra. Cēlā un apburošā - 20 metru augstā un 7,5 metrus platā skaistule ir veidota no baltām, mirdzošām, vairāk nekā 100 LED spuldzīšu bumbām. Tā daiļos tirdzniecības centra autostāvvietu līdz pat janvāra beigām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV