Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Svētki Miera ielas republikā turpinās

Kafejnīca "Taka", 15.12.2010. 14:59

Šo sestdien, 18. decembrī, Miera ielas kvartālā Ziemassvētku gaidīšana turpinās Ziemas tirdziņā, kurš norisinās ielas garumā.

„Šis Miera ielas posms ir ar mazliet hipijisku auru, to apmeklējot, var smelties iedvesmu savām radošajām izpausmēm, interesantām dāvanām un vienkārši pavadīt laiku nepiespiestā gaisotnē. Jāpiebilst, ka uz to var droši doties kopā arī ar bērniem, kas absolūti nenozīmē, ka šī ir tā saukto moderno vecāku vieta," pēc tirdziņa apmeklējuma raksta Kalvis Bormanis.

Šonedēļ gaumīgo nieku tirdziņā kafejnīcā TAKA plates funk un soul ritmos griezīs DJ Legz, bet plkst. 17:00 subjektīvi objektīvu liecību par pasaules kārtību, cilvēka vietu visumā, telpā un laika ritējumā sniegs grupa "Plūme" (http://www.draugiem.lv/plume) . Tēju un grāmatu studija ILLUSEUM no plkst. 14:00 turpināsies stāstu stāstīšanu par tējām un grāmatām. Galerijā TAŠA plkst. 14:00 un 15:00 varēs iepazīties ar astroloģijas ābecīti, bet no plkst. 18:00 tiks rādīta TAŠAs filmu izlase. Savukārt salonā XX Gadsimts atradīsiet 20. gadsimtam raksturīgus gaismas un stikla elementus, spoguļus, kā arī smalkas dāvanas.

Šonedēļ Ziemas tirdziņam pievienojas arī kafejnīca DADACAFE un eko bode DABAS BODE. DADACAFE aicina dienas pirmajā pusē apmeklēt radošo lietu tirdziņā un piedalīties Ziemassvētku rotājumu darbnīcu, bet vakarā notiks svētku koncerts. Toties DABAS BODĒ sestdien no plkst. 14:00 ekoproduktu degustācijas, eko dāvanas un radošas aktivitātes bērniem.

Informācija: tikpataku@gmail.com , www.hc.lv , www.pataku.wordpress.com
Pasākumu atbalsta: radio NABA, tipogrāfija „Digitālā pele", jauniešu kultūras portāls www.hc.lv
Pasākumu organizē: kafejnīca „TAKA"
Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas pasākumiem skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com
Seko mums līdz sociālos portālos
Twitter: http://twitter.com/barstaka
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Riga/TAKA/116490961719443
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/tikpataku/news/item/94173/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV