Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Modes mākslinieki un sabiedrībā zināmi cilvēki piedalās labdarībā un rotā Ziemassvētku eglītes

Līga Bizune, 17.12.2010. 10:13

15. decembrī Latvijas modes mākslinieku interneta veikals www.CreativeLatvia.com un Latvijas blondīņu asociācija „Go Blonde" tirdzniecības centrā „Galleria Riga" atklāja labdarības akciju – sabiedrībā zināmi cilvēki kopā ar modes māksliniekiem izrotāja Ziemassvētku eglītes, lai tās pārdotu izsolē un iegūtos līdzekļus nodotu bērniem ar īpašām vajadzībām.
Modes mākslinieki un sabiedrībā zināmi cilvēki piedalās labdarībā un rotā Ziemassvētku eglītes

Līdz 20. decembrim ikviens interesents var aplūkot 16 izpušķotās eglītes tirdzniecības centra „Galleria Rīga" Piparkūku pilsētiņā 7. stāvā, noskatīt sev tīkamāko un piedalīties slēgtajā vairāksolīšanā. Interesenti savu piedāvāto cenu var nosaukt gan Latvijas modes mākslinieku interneta veikalā www.CreativeLatvia.com, gan „Galleria Riga" informācijas centrā.

Savukārt jaunāko tehnoloģiju cienītāji var izmantot aģentūras „Crazy Cow Lab" izstrādātos un blakus dzīvajām eglītēm uzstādītos QR kodus, lai savos mobilajos telefonos uzreiz ienāktu „Creative Latvia" mājaslapā un piedalītos izsolē. Līdzekļi, kas tiks savākti labdarības izsolē, nonāks Lēdmanes ielas 2 bērnu – invalīdu rehabilitācijas centra bērniem ar īpašām vajadzībām.

Katru eglīti rotājis Latvijā pazīstams mūziķis, aktieris, uzņēmējs vai televīzijas darbinieks kopā ar Latvijas modes mākslinieku. Katrs pāris ir parūpējies par savas eglītes ekskluzivitāti, piemēram, fotogrāfa Sergeja Kondrašina rotātajā eglītē paslēpies tikko iznākušais 3D kalendārs 2011. gadam, ko saņems tas, kurš iegādāsies šo eglīti. Savukārt dziedātāja Jolanta Gulbe, kas šoreiz sevi pieteica kā dizaineri, sekoja jaunākajām modes tendencēm un ietērpa savu eglīti zeltā.

Ņemot vērā grūto ekonomisko situāciju, daudzi dalībnieki savu eglīšu nākamajiem īpašniekiem novēlēja pārticību, piemēram, Anna Lieckalniņa kopā ar zeķu zīmolu „SockBox" iesaka naudu glabāt zeķē, tāpēc iekarināja eglītē daudz zeķīšu. Savukārt Sanita Kubliņa dizaineres Ingas Beikules darinātajās miniatūrajās somiņās ielika pa monētai.

Eglītes rotāja arī tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā Anna Rozīte, Žaklīna Cinovska, Agnese Zeltiņa, Ģirts Ķesteris, Zane Aļļena, Roberto Meloni, Dace Dēnava, Agnese Rakovska, Anna Lieckalniņa, Elizabete Vanaga, Māris Grigalis, Elīna Doļģe, Kaspars Zlidnis, Marika Ģederte un Una Ulme – Sila. Savukārt radošās dizaina idejas eglīšu rotāšanā piedāvāja Šeila, Mila - Ludmila Kruglika, Elīna Rožkalne, Arvils Linde, Inga Tauriņa, Indra Salceviča ar zīmolu „SALT", Elīza Ceske, Dace Krieviņa – Bahmane un Agnese Narņicka ar zīmolu „Paviljons" un tādi apģērbu un aksesuāru zīmoli kā „Mondolini", „QooQoo", „Leny Tomy Factory", „Denēze" un „Puffy".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV