Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijai jauns Ginesa rekords – pasaulē lielākā dāvanu zeķe

Iveta Dortāne, 22.12.2010. 16:53

Ziemassvētku priekšvakarā Ginesa rekordu grāmata apstiprinājusi Jūrmalā uzstādīto rekordu – tagad Latvija var lepoties ar lielāko dāvanu zeķi (Largest Christmas stocking) pasaulē! Tās izmēri – 38 m garumā un 21,55 m platumā. Rekords tika uzstādīts pludmalē pie viesnīcas Light House Jūrmala 27.novembrī.
Latvijai jauns Ginesa rekords – pasaulē lielākā dāvanu zeķe

Iepriekšējais rekords piederēja Londonai, kur izgatavotās zeķes garums bija 32.56m un platums – 14.97m.

"Mūsu rekordzeķes šūšana notika tepat Rīgā. Tās izgatavošanā tika izmantots ap 1000 kvadrātmetru auduma, gatavā veidā zeķe svēra gandrīz pustonnu – tāpēc to nesa desmit brangi vīri!" pastāstīja rekorda uzstādīšanas organizators, producentu kompānijas Forma Pro Film vadītājs Igors Proņins.

Pirmās dāvanas milzīgajā zeķē ielika Pasaules Galvenais Santa Klauss no Lapzemes. Tās sagādāt un dāvanu zeķei tapt palīdzēja SMPBank un viesnīca Light House Jūrmala, par ko viņiem - liels paldies!

"Mēs novēlam, lai pasaulē lielākā dāvanu zeķe būtu veiksmes simbols Latvijai nākamajā 2011.gadā! Lai ikviena Latvijas ģimene atrod zem Ziemassvētku eglītes zeķi pilnu ar nepieciešamajām dāvanām visam nākamajam gadam, un šī zeķe vienmēr ir pilna ar dāvanām un rekordpriecīgiem notikumiem!" novēlēja Igors Proņins.

Video no pasākuma:

http://vimeo.com/17704630

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV