Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Studentu apvienība aicina izvērtēt šajā gadā paveikto Studentu gada balvā 2010

Jurita Krūma, 30.12.2010. 12:16

Šī gada izskaņā Latvijas Studentu apvienība (LSA) izsludina kandidātu pieteikšanu Studentu gada balvas 2010 saņemšanai. Studentu gada balvas ceremonija noritēs 2011. gada 8. janvārī Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā (RSEBAA), lai apbalvotu aizejošā gada lielākos sasniegumus studējošo interešu pārstāvībā.
Studentu apvienība aicina izvērtēt šajā gadā paveikto Studentu gada balvā 2010

Studentu gada balva ir LSA tradicionāli rīkots pasākums, kurā īpaša uzmanība tiek pievērsta tām personām, organizācijām un notikumiem, kas gada laikā visvairāk ietekmējuši studējošos, pievērsuši sev apkārtējo uzmanību ar konkrētu problēmu, vērā ņemamiem rezultātiem, akcijām un citām darbībām, kuras ir nozīmīgas ar savu vienreizību.

Kandidātus nominācijām var izvirzīt gan augstskolu, gan to fakultāšu studējošo pašpārvaldes, augstskolu rektori un vismaz 10 studējošie. Nominantu pieteikumi iesūtāmi līdz 2011.gada 6.janvāra plkst. 11:59 šādās nominācijās:

Gada Studējošo pašpārvalde;
Studentu lieta – taisna un cieta;
Gada studentu atbalstītājs;
Gada ķeza;
Gada debija;
Gada students;
Gada pētnieks;
Gada domnieks.

Pieteikumus ar norādi „Studentu gada balvai 2010" var sūtīt pa pastu uz adresi Brīvības ielā 39a-11, Rīga, LV-1010 vai piegādājot pieteikumu/-s birojā iepriekšminētajā adresē, iepriekš ziņojot janis.abele@lsa.lv vai +371 2022255. Pieteikumus var nosūtīt arī elektroniski uz e-pastu lsa@lsa.lv. Nominācijas izvērtēs LSA valdes noteikta kompetenta žūrija. Nomināciju pieteicēji lūgti rūpīgi iepazīties ar pasākuma nolikumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV