Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Saeima apstiprina Raimondu Vējoni Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatā

Kristīne Barševska, 06.01.2011. 11:18

Šodien, 6.janvārī, Saeimas ārkārtas sēdes laikā par jauno Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru deputāti apstiprināja Raimondu Vējoni.

Pēc apstiprināšanas, Raimonds Vējonis pateicās Saeimas deputātiem par izrādīto uzticību, apstiprinot viņa iecelšanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatā.

R.Vējonis norāda, ka pašlaik ir būtiski strādāt pie tā dēvētās vienas pieturas aģentūras principa ieviešanas, lai iedzīvotājiem pašvaldību un iestāžu pakalpojumi būtu ērtāk pieejami. "Kā arī jārūpējas par to, lai līdzekļi, kas tiek piešķirti reģioniem tiktu izlietoti attīstībai," uzsver ministrs.

Viņš arī norāda, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) jau apkopo informāciju no pašvaldībām par sniega radītajiem zaudējumiem un nepieciešamajām kompensācijām, turklāt saistībā ar bargo ziemu un lielo sniega daudzumu, jāsāk gatavoties pavasarim, kad upēs iespējami plūdi.

Jau iepriekš tika ziņots, ka R.Vējonis nepieprasīs kompensāciju par īslaicīgu amata zaudēšanu par trīs dienām līdz viņa apstiprināšanai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV