Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Studijas starpaugstskolu doktora studiju programmā „Biznesa vadība" uzsāk 19 jaunie doktoranti

Lineta Mikša, 11.01.2011. 13:12

Daudzsološi un enerģiski 2011. gads sācies 19 jaunajiem doktorantiem, kuri šogad uzsāk studijas starpaugstskolu doktora studiju programmā „Biznesa vadība".
Studijas starpaugstskolu doktora studiju programmā „Biznesa vadība" uzsāk 19 jaunie doktoranti

Jau piekto gadu pēc kārtas tika uzņemti dažāda vecuma un dažādās nozares strādājoši jaunie doktoranti, par kuriem šogad vēlas kļūt gan uzņēmēji, gan banku darbinieki, finansisti un pasniedzēji.

Šā gada 7.janvārī Banku augstskolā notika studiju uzsākšanas pasākums, kura laikā doktoranti tikās ar pasniedzējiem un doktora studiju programmas padomes locekļiem. Jaunajiem doktorantiem par savu studiju un pētniecības pieredzi stāstīja iepriekšējo gadu doktoranti un katrs doktorants īsi iepazīstināja klātesošos arī ar savu darba un studiju pieredzi, kas ir ne tikai interesanta, bet arī noderīga pārējiem doktorantiem, jo turpmākos trīs gadus viņi būs kolēģi un iespējamie partneri pētniecības projektos.

Savā uzrunā jaunos doktorantus sveica arī Banku augstskolas jaunais rektors Andris Sarnovičs: „Esam trīs dinamiskas, sociāli atbildīgas augstskolas, kas sniedz zināšanas, motivāciju un impulsu studentiem. Arī doktorantiem jāsniedz ieguldījums zinātnes attīstībā, lai ar nopietniem pūliņiem ietekmētu vadībzinātnes izaugsmi."

Savu redzējumu, studējot doktora studiju programmā „Biznesa vadība", jaunajiem doktorantūras studentiem nodeva arī šīs programmas absolvente, BA docente Inese Mavļutova: „Ja Tu ieguldīsi sevī – tad vienmēr būsi pieprasīts tirgū".

Studiju programmu „Biznesa vadība" kopīgi realizē trīs augstskolas: Banku augstskola, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa vadības augstskola un Ventspils Augstskola. Tā tiek īstenota jau piekto gadu un 2010.gadā ir aizstāvēts pirmais programmas beidzēju promocijas darbs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV