Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

SIA „Rīgas nami" aicina uz „Draudzīgā aicinājuma dienu" Melngalvju namā

Ieva Zēģele, 24.01.2011. 16:55

28. janvārī no plkst. 12:00 līdz 18:00 SIA „Rīgas nami" organizē „Draudzīgā aicinājuma dienu" Melngalvju namā un aicina rīdziniekus un pilsētas viesus atcerēties savu skolu un dāvināt grāmatas.

Pirms vairāk kā septiņdesmit gadiem Draudzīgo aicinājumu uzsāka Latvijas Valsts prezidents Kārlis Ulmanis, kurš 28.janvārī uzdāvināja savai skolai grāmatas un aicināja arī citus sekot viņa piemēram.

Lai turpinātu skaisto tradīciju un veidotu to par ikgadēju notikumu Rīgas pilsētā, SIA „Rīgas nami" organizē „Draudzīgā aicinājuma dienu" un aicina rīdziniekus un pilsētas viesus atcerēties savu skolu un dāvināt grāmatas.

„Draudzīgā aicinājuma dienā" SIA „Rīgas nami" un apgāds „Jumava" dāvinās grāmatas Rīgas pilsētas skolām.

Draudzīgā aicinājuma dienas laikā ikvienam rīdziniekam vai pilsētas viesim Melngalvju namā būs iespēja iegādāties grāmatas par draudzīgām cenām, ko, svinot savu 20 gadu jubileju, piedāvās apgāds „Jumava". Savukārt grāmatu sūtījumu nodrošinās VAS „Latvijas pasts".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV