Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rīgā notiks pirmais Baltijas Studentu Ekonomikas forums

Annija Krūzīte, 27.01.2011. 13:43

Ekonomikā un biznesā ieinteresēti studenti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tiek aicināti pieteikties trīs dienu pasākumam, kura ietvaros paredzētas lekcijas, semināri un komandu uzdevumi. Pieteikšanās termiņš – 14. februāris.

Ar lepnumu paziņojam, ka pirmo reizi vēsturē Baltijas studentiem, kuri interesējas par ekonomiku un biznesu, dota iespēja tikties un pārrunāt reģiona makroekonomisko situāciju ar žurnālistiem, ekonomistiem un veiksmīgu Baltijas uzņēmumu vadītājiem.
Forums sapulcinās vienkopus tādus izcilus starptautiskos lektorus kā žurnāla „The Economist" starptautisko redaktoru Edvardu Lūkasu (Edward Lucas) un Stokholmas Pārejas Ekonomikas institūta direktoru Torbjornu Bekeru (Torbjorn Becker), kā arī tādus labi zināmus Baltijas ekspertus, kā Hardo Pajulu, Paulu Raudsepu, Morten Hansen un Alf Vanags no Baltijas Starptautiskā Ekonomikas Politikas studiju centra. Šogad forums vērsts uz eksporta industriju izpēti Baltijā, tādēļ pieredzē ar studentiem dalīsies reģionā labi zināmu uzņēmumu vadītāji, pārstāvot tādus uzņēmumus, kā „Latvijas Balzams", „airBaltic", „Silmet" u.c.

Baltijas Studentu Ekonomikas foruma mērķis ir sekmēt ekonomisko domāšanu, zinību apmaiņu un sadarbību starp Baltijas studentiem, kā arī veicināt ekonomikas procesu padziļinātu izpratni, mudinot analizēt iespējas un izaicinājumus, ar ko saskaras uz eksportu virzītās Baltijas valstis.

Forums notiks Rīgas Ekonomikas augstskolā, Latvijā no 17. līdz 19. martam. Potenciālie dalībnieki tiek aicināti izveidot komandas trīs studentu sastāvā, un katrai no izvēlētajām komandām līdz pasākumam tiks uzdots neliels uzdevums par kādu no forumā aplūkotajām eksporta industrijām. Papildus informāciju par pasākumu un pieteikšanās procesu iespējams iegūt mājas lapā www.BEFS.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV