Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Ātrākie un ziemas salā izturīgākie t/c „Domina" apmeklētāji varēs iepirkties bez maksas

Guntra Lipska, 31.01.2011. 11:13

Ar vērienīgām atlaidēm 2.februārī tirdzniecības centrā „Domina" tiks atklāta ziemas sezonas preču dižizpārdošana – „Bazārs". Iespaidīgais izpārdošanas maratons ilgs piecas dienas, un tā laikā atlaides dažādām precēm un pakalpojumiem sasniegs pat 90%. Jau tradicionāli pirmie 100 izpārdošanas apmeklētāji, kuri, spītējot salam, jau no paša rīta būs pulcējušies pie tirdzniecības centra, varēs iepirkties bez maksas.

Tie 100 apmeklētāji, kas 2.februārī pulksten 10.00 pirmie būs ieradušies pie „Dominas" informācijas centra, saņems dāvanu karti, kuru varēs tērēt kādā no tirdzniecības centra veikaliem, kafejnīcām, restorāniem, skaistumkopšanas vai izklaides vietām.

Visu „Bazāra" laiku tirdzniecības centra ejas būs pārpildītas ar tirgotājiem, kuri īpaši šai izpārdošanai būs pietaupījuši pašus labākos piedāvājumus. Piemēram, sievietes veikalā „Jetty" jaunus zābakus, kas iepriekš maksājuši 79,99 Ls, tagad varēs nopirkt par 7,99 Ls, bet veikalā „Walking" - par 2,99 Ls apavus, kuru sākotnēja cena bijusi 29,99 Ls. Savukārt vīrieši sevi varēs iepriecināt ar jauniem rokas pulksteņiem veikalā „NFirenze" – vairāku modeļu jaunās cenas būs no četriem līdz pieciem latiem, lai gan tie iepriekš maksājuši teju desmit reizes vairāk. Par nepilniem trim latiem veikalā „Rito" būs nopērkamas saimniecībā noderīgās wok pannas, bet par nepilniem četriem latiem veikalā „Cipollino" – bērnu mētelīši.

Pie vērtīgiem pirkumus varēs tikt arī tie, kam makā kaut tikai lats! Piemēram, ar 90% atlaidi par vienu latu un pat par zemākām cenām būs nopērkamas grāmatas, kokvilnas krekliņi, biksītes, push-up krūšturi, jostas, „Nike" telefona un atslēgu piekariņi, kaklarotas un matu aksesuāri, kā arī auskari un klipši. Tikai par vienu latu dāmas salonā „Nailbar" varēs iegūt arī profesionālu manikīru bez lakošanas.

Īpaši pārsteigumi būs sagādāti arī tiem, kuri iepirkšanās maratona laikā uz mirkli vēlēsies atvilkt elpu kādā no „Dominas" restorāniem vai kafejnīcām. „Olympic Casino" kafiju, tēju un kapučīno varēs malkot tikai par pieciem līdz deviņiem santīmiem, bet „Vairāk saules" par vienu latu nobaudīt gardo „Tiramisu". Nebijušus piedāvājumus varēs atrast arī citās ēdināšanas iestādēs.

Šis ir tikai neliels ieskats plašajā atlaižu piedāvājumā, par ko klātienē laikā no 2. līdz 6.februārim varēs pārliecināties ikviens „Bazāra" apmeklētājs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV