Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izpārdošanas atklāšanas dienā pie tirdzniecības centra „Domina" cilvēki sāk pulcēties jau no sešiem rītā

Guntra Lipska, 04.02.2011. 12:30

Lai arī lielākā ziemas sezonas preču izpārdošana „Bazārs" tirdzniecības centrā „Domina" tika atklāta pulksten 10.00 no rīta, cilvēki pie tirdzniecības centra sāka pulcēties jau no sešiem, lai pirmie iegādātos sen kārotās preces ar atlaidēm līdz pat 90%.
Izpārdošanas atklāšanas dienā pie tirdzniecības centra „Domina" cilvēki sāk pulcēties jau no sešiem rītā

Galerijas:

Jau tradicionāli ātrākie un pacietīgākie iepirkties gribētāji tika arī atalgoti - pirmie 100 apmeklētāji, kuri no rīta pulcējās pie informācijas centra, saņēma dāvanu karti. To viņi varēja tērēt kādā no tirdzniecības centra veikaliem, kafejnīcām, restorāniem, skaistumkopšanas vai izklaides vietām. Dāvanu karšu kārotāju bija tik daudz, ka pat veidojās rinda – no informācijas centra līdz pat „Dominas" centrālajam laukumam.

Tirdzniecības centra „Domina" dižizpārdošana „Bazārs" notiks līdz svētdienai, 6.februārim. Preču ir pietiekami daudz, lai sev ko noderīgu par zemākām cenām varētu iegādāties arī tie, kas izpārdošanu apmeklēs tikai svētdienas pēcpusdienā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV