Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

"Iespējamās misijas nedēļas" ceturtajā dienā skolotāji būs Gavrilovs, Znotiņš, Zaržeckis

Gundega Grīnberga, 10.02.2011. 10:48

Šodien "Iespējamās misijas nedēļas" ietvaros kopumā notiks 9 mācību stundas Latvijas skolās, kurās piedalīsies dažādu jomu speciālisti, praktiķi un sabiedrībā pazīstamas personas. Rīgā mācību stundas vadīs uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, plastiskais ķirurgs Jānis Zaržeckis, biologs un gēnu inženierijas eksperts Indriķis Muižnieks, savukārt, Kandavā viesosies JRT aktieris Kaspars Znotiņš, bet Ogres un Cēsu profesionālajās skolās – pieredzējuši inženieri.

"Iespējamās misijas nedēļas" ceturtajā dienā uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs Rīgas 22. vidusskolas 9. klases skolēniem stāstīs par uzņēmējdarbības iespējām Latvijā, plastiskais ķirurgs Jānis Zaržeckis Rīgas Kultūru vidusskolā vadīs bioloģijas stundu 11. klasei un skaidros par bioloģijas lomu medicīnā, biologs un LU profesors Indriķis Muižieks vadīs bioloģijas stundu Rīgas Ostvalda vidusskolas skolēniem un atklās gēnu inženierijas noslēpumus un ētiskos apsvērumus, JRT aktieris Kaspars Znotiņš Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas literatūras stundas laikā stāstīs par to, ko nozīmē būt aktierim. Ogres un Cēsu profesionālo skolu skolēniem būs iespēja no pieredzējušiem jomas profesionāļiem uzzināt par elektroniku kā produktu, kā arī izprast namdara prasmes guļbūvju ēku būvniecībā. Skolotāju lomās iejutīsies arī pārstāvji no "Swedbank", uzņēmuma "Pure Food "un "Cube media".

Aicinām visus interesentus apmeklēt „Iespējamās misijas" mājas lapu www.iespejamamisija.lv un sekot līdzi reportāžām, katru dienu uzzinot jaunākās aktualitātes un notikumus. Iespējamās misijas nedēļa tiek organizēta sadarbībā ar IZM VISC īstenoto ESF projektu Dabaszinātnes un matemātika. Ar foto ziņu aģentūras f64 atbalstu katru dienu ir pieejamas fotogrāfijas no notikušajām stundām. Fotoattēlus visi interesenti var aplūkot un lejupielādēt mājas lapā http://www.f64.lv/projekti/. Paroli fotogrāfiju lejupielādēšanai jautāt "Iespējamās misijas" komunikāciju vadītājai Gundegai Grīnbergai (E-pasts: gundega.grinberga@iespejamamisija.lv, Mob.: 29448447).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV