Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

"Iespējamās misijas nedēļas" piektajā dienā pie skolēniem dosies izglītības ministrs

Gundega Grīnberga, 10.02.2011. 17:26

Piektdien, 11. februārī, Iespējamās misijas nedēļas ietvaros kopumā notiks 6 mācību stundas Latvijas skolās, kurās piedalīsies dažādu jomu speciālisti, praktiķi un sabiedrībā pazīstamas personas. Skolotāja jomā iejutīsies Izglītības ministrs, uzņēmuma Dzintars vadītājs, kā arī interneta mediju eksperti, inženieris un IT speciālists, kas atklās mākslīgā intelekta noslēpumus.

Iespējamās misijas nedēļas piektajā dienā skolēnu iedvesmošanā un izglītošanā savu ieguldījumu sniegs izglītības un zinātnes ministrs Rolands Broks, kas Dobeles Valsts ģimnāzijas 12. klasei stāstīs par izglītības iespējām Latvijā. Latvijas kosmētikas ražotāja Dzintars vadītājs Iļja Gerčikovs Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas 11. klasei vadīs ķīmijas stundu un skaidros ķīmijas nozīmi kosmētikas ražošanā. Sociālo un interneta mediju eksperti jaunos censoņus iepazīstinās ar interneta vides iespējām: ziņu aģentūras LETA mediju speciālists Mārtiņš Barkāns Rīgas Mūzikas internātvidusskolas audzēkņiem vadīs stundu par Online žurnālistiku, savukārt, Māris Plūme, Hauska & Partner aģentūras vadītājs Blīdenes pamatskolā vadīs stundu – Uzmanību! Sociālie mediji. Piektajā Iespējamās misijas nedēļas dienā pie skolēniem dosies arī Lattelecom inženieris Andris Stepītis, kas pasniegs fizikas stundu Rīgas Juglas vidusskolā, savukārt, uzņēmuma TILDE eksperts Andrejs Vasiļjevs Olaines 1. vidusskolas 11. klases skolēniem atklās mākslīgā intelekta patieso dabu.

Aicinām visus interesentus apmeklēt Iespējamās misijas mājas lapu www.iespejamamisija.lv un sekot līdzi reportāžām, katru dienu uzzinot jaunākās aktualitātes un notikumus. Iespējamās misijas nedēļa tiek organizēta sadarbībā ar IZM VISC īstenoto ESF projektu Dabaszinātnes un matemātika. Ar foto ziņu aģentūras f64 atbalstu katru dienu ir pieejamas fotogrāfijas no notikušajām stundām. Fotoattēlus visi interesenti var aplūkot un lejupielādēt mājas lapā http://www.f64.lv/projekti/. Paroli fotogrāfiju lejupielādēšanai jautāt Iespējamās misijas komunikāciju vadītājai Gundegai Grīnbergai (E-pasts: gundega.grinberga@iespejamamisija.lv, Mob.: 29448447).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV