Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noskaidrots spicākais sniegavīrs

Maija Lazdiņa, 14.02.2011. 12:51

Aizvadītajā sestdienā, 12. februārī, pie tirdzniecības centra "Spice Home" pirmo reizi norisinājās Latvijā lielākā Sniegavīru parāde, kurā piedalījās Latvijas radošākās ģimenes un Rozentāļu mākslas skolas audzēkņi. Dalībniekus un viņu radošo sniegumu vērtēja sabiedrībā pazīstami cilvēki.
Noskaidrots spicākais sniegavīrs

Visaugstāko žūrijas novērtējumu un atzinību saņēma Aukstikalnu ģimene, kura modes skatē ieguva Spicākā sniegavīra nomināciju un galveno balvu: jūras ceļojumu 4 personām uz Stokholmu.

Nominācijā Modīgākais sniegavīrs uzvaras laurus plūca Fučidži saime, par Radošāko tika atzīts Kamergrauzes ģimenes sapucētais sniegotais tēls. Savukārt kvēlākā mīlnieka nominācija Mr. Valentīns tika piešķirta Rubezai, kura sniegavīra ārējais veidols nepārprotami liecināja par neprātīgu iemīlēšanos. Profesionāļu klasē specbalvu Ls 100 saņēma Rozentāļu vidusskolas komanda ar nosaukumu Čaklais ravētājs, kuru pārstāvēja Sabīne Silarāja un Anna Egle.

Žūriju pārstāvēja sabiedrībā pazīstami cilvēki T/k Spice direktore Iveta Lāce, psihoterapeite un Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījuma Tautas Balss vadītāja Aina Poiša, tērpu dizainere Evija Dāboliņa, tēlnieks un grafiķis Aigars Vīlipsons un stila eksperte Una Ulme. Sniegavīru modes skatē tika vērtēts dalībnieku radošais lidojums, atraktīvais sniegums un oriģinalitāte.

Parādi komandēja un jautrību pasākumā uzturēja Valdis Melderis, kurš bija tērpies sniegavīra kostīmā. Pasākuma laikā dalībnieki tika aicināti, izmantojot fantāzijas lidojumu, uzpucēt sniegavīrus, piešķirot katram savu īpašo un individuālo seju. Izmantojot organizatoru sarūpētos un pašu līdzpaņemtos aksesuārus.

Par modeļiem pārtapuši vairāk kā 20 īpaši sapucēti sniegavīri, kuri būs apskatāmi līdz brīdim, kad pavasara saulīte tos izkausēs...

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV