Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jau šo svētdien – svinīgā ceremonija „Latvijas Gada varonis 2010"

Zane Pētersone, 14.02.2011. 13:08

LNT raidījums „Degpunktā" jau piekto reizi svinīgā ceremonijā „Latvijas Gada varonis 2010" godinās cilvēkus, kuri, riskējot ar pašu dārgāko – savu dzīvību, ir rīkojušies atbildīgi, glābuši un dāvājuši citiem iespēju dzīvot. Ceremonijas tiešraide būs vērojama kanālā LNT jau šonedēļ, svētdien, 20. februārī plkst. 20:15.
Jau šo svētdien – svinīgā ceremonija „Latvijas Gada varonis 2010"

Izglābt otra cilvēka dzīvību, iespējams, ir vislielākais varoņdarbs, ko cilvēks var paveikt savā dzīvē. Stāstu par brīnumainajiem dzīvības glābējiem Latvijā nav mazums, tādēļ LNT raidījums „Degpunktā" un apdrošināšanas sabiedrība "BTA" aicināja ikvienu stāstīt par drosmīgajiem cilvēkiem, kuri riskējot ar savu dzīvību ir palīdzējuši izglābties citiem.

Inese Supe, raidījuma „Degpunktā" vadītāja un veidotāja – „Lai arī raidījuma „Degpunktā" ikdiena ir ļoti skarba, mēs ik dienu saņemam aizkustinošus stāstus par cilvēkiem, kuri ir palīdzējuši otram. Mēs varam būt lepni gan par cilvēkiem, kuri dzīvo mums līdzās, gan par tiem cilvēkiem, kuru ikdiena ir glābt dzīvību. Mums ir lieliski ārsti, godprātīgi policisti, nesavtīgi glābēji. Tādēļ šogad „Latvijas Gada varoņa 2010" svinīgajā ceremonijā tiks iedibināta jauna tradīcija – balva par mūža ieguldījumu profesionāļiem, kuri, pildot savus pienākumus, spējuši saglabāt cilvēcīgumu un ir paraugs saviem amata brāļiem.".

Un, protams, kā katru gadu svinīgajā ceremonijā „Latvijas Gada varonis 2010" tiks godināti un bezdelīgas statuju saņems arī cilvēki, kuri nav glābēji, bet kuri rīkojušies patiešām varonīgi un drosmīgi, reizēm pat apdraudot paši savu dzīvību, lai glābtu citu no nelaimes.

Svinīgo ceremoniju „Gada Varonis 2010" vadīs raidījuma „Degpunktā" veidotāji Inese Supe un Kārlis Seržants. Svinīgās ceremonijas laikā uzstāsies arī tādi iemīļoti mūziķi kā Igo, Kaža, Dace Upīte un citi.

Svinīgā ceremonija „Latvijas Gada Varonis 2010" - 20. februārī LNT kanāla tiešraidē plkst. 20:15.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV