Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Ēnu dienā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā piedalīsies 18 skolēni

Vita Stiģe-Škuškovnika, 15.02.2011. 15:14

Jau 11. reizi trešdien, 16. februārī, notiks Ēnu diena, kuru organizē „Junior Achievement-Latvia". Šogad Ēnu dienas vakancēm Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā apstiprināti 18 jaunieši no dažādām Latvijas mūzikas vidusskolām un vispārizglītojošām skolām.
Ēnu dienā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā piedalīsies 18 skolēni

Skolēniem būs iespēja iepazīt Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, tās darbu un studiju procesu dažādās specialitātēs – šogad dominēs Akadēmijas mācībspēki. Pie savām Ēnām tiks simfoniskā orķestra diriģents, asoc. prof. Andris Vecumnieks; kora diriģēšanas katedras docente, kordiriģente Aira Birziņa; pūšaminstrumentu katedras vadītāja, lektore, flautiste Ilona Meija un bibliotēkas grāmatu nodaļa.

Sīkāku informāciju par Ēnu dienu varat iegūt www.enudiena.lv.

Jāatgādina, ka pagājušajā gadā Ēnu dienas ietvaros Mūzikas akadēmijā viesojās četri atraktīvi jaunieši no dažādām Latvijas mūzikas vidusskolām un vispārizglītojošām skolām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV