Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Latvijas studentu ikdienas nepieciešamība – ēdiena un apģērba iegāde

Līga Gablika, 17.02.2011. 10:49

Šī gada februārī ISIC Studentu karte atklāj studentu vidū veiktās aptaujas rezultātus, kurā tika noskaidrots, ka studentu vidū joprojām populārākās jomas, kurās tiek izdarīti pirkumi, ir ēdināšana, apģērbs, mācībām nepieciešamie materiāli un izklaide. Aptaujas ietvaros tika noskaidrots arī, ka jauniešiem draudzīgākie uzņēmumi un tirdzniecības vietas šajās nozarēs, kas arī piedāvā atlaides studentiem, ir: „Bik Bok", „Caramelles" , „Copy Pro", „Hesburger", „Kebabs FIX", „LuLu Pica", „McDonald's", „Re Reserved", „Tallink Latvija". Rezultāti noteikti, pamatojoties uz starptautiskās studentu identifikācijas un atlaižu kartes izplatītāja – ISIC.LV veikto ISIC klientu gada aptauju, kur tika norādīti pieprasītāko ISIC karšu atlaižu sniedzēji.
Latvijas studentu ikdienas nepieciešamība – ēdiena un apģērba iegāde

ISIC visā Latvijā piedāvā atlaides kopumā 500 uzņēmumos un tirdzniecības vietās, kur rūp skolēnu un studentu auditorija, kas ir mazāk maksātspējīga. Ar ISIC karti studenti un skolēni atlaides var iegūt uzņēmumos visās lielākajās Latvijas pilsētās: Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Ventspilī, Valmierā, Jelgavā, Cēsīs, Madonā, Smiltenē, Rēzeknē, Jēkabpilī un citur. ISIC sadarbībā ar uzņēmumiem dod plašākās iespējas studentiem gan ikdienas ekonomisko jautājumu risināšanā, gan ceļojot.

„Latvijā ekonomika un cilvēku pirktspēja ir sākusi stabilizēties, tomēr studenti vēl joprojām ir sabiedrības daļa, kas ir izteikti cenas jūtīga, tādēļ ISIC strādā, lai studentiem sniegtu ne tikai identifikācijas karti, bet arī plašāko atlaižu tīklu. Mums ir patiess prieks par uzņēmumiem, kas ir jauniešiem draudzīgi un sniedz tiem plašākas iespējas, saprotot, ka studentiem tas ir aktuāli. Kā mēs redzam, tad studenti ir īpaši novērtējuši tos atlaižu sniedzējus, kas darbojas ilgtermiņā, sniedzot atlaides ne vienu vien gadu pēc kārtas," norāda Līga Mūrniece, ISIC.LV direktore.

"Grāmatu veikali "Jānis Roze" ir sens ISIC sadarbības partneris. Bijām ļoti priecīgi, uzzinot par ISIC lietotāju novērtējumu un izteikto uzticību, veicot pirkumu, izvēlēties tieši grāmatu veikalus "Jānis Roze". Kompānijas ieguldījums sadarbībai ir ar tālejošu domu – lasot grāmatas, ieaudzināt vēlmi izglītoties," – informē Ilze Veisbārde, "Jānis Roze" reklāmas un sabiedrisko attiecību vadītāja.

„Sadarbība ar ISIC mums ir izveidojusies vairāku gadu garumā, un šajā laikā esam atbalstījuši dažādus ISIC projektus. Atbalstot un iepazīstinot ISIC īpašniekus ar Tallink jūras ceļojumiem, esam gandarīti, ka Tallink ir saņēmis atzinību par pieprasītāko ISIC atlaižu sniedzēju 2010.gadā. Tas nenoliedzami norāda, ka ISIC dalībnieki ir novērtējuši Tallink jūras ceļojumus – izklaides un atpūtas iespējas tajos," - informē Baiba Muceniece, „Tallink Latvija" pārdošanas un mārketinga direktore.

Latvijā ISIC kā identifikācijas dokuments tiek izmantots 16 augstskolās, no kurām 11 augstskolās ISIC ir vienīgais oficiālais dokuments. Šobrīd ISIC kartes kopumā lieto 65 000 Latvijas jauniešu. ISIC ir vienīgā starptautiskā skolēnu, studentu, jauniešu un pasniedzēju identifikācijas un atlaižu karte, kas piedāvā arī plašāko atlaižu tīklu visā pasaulē, kopumā piedāvājot ap 35 000 atlaižu vietām 119 valstīs.

Plašāka informācija:

www.isic.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV