Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Iespēja kļūt par AIESEC biedru un dodies apmaksātā vasaras praksē Vācijā

Vaira Avota, 21.02.2011. 09:58

Pasaulē lielākā studentu un jauniešu organizācija AIESEC līdz ar biedru uzņemšanu Rīgas lokālajā komitejā līdz 24.februārim ir izsludinājusi pieteikšanos arī Vācijas vasaras prakšu programmā Business Contact.
Iespēja kļūt par AIESEC biedru un dodies apmaksātā vasaras praksē Vācijā

Programma atvērta studentiem ar labām vācu valodas zināšanām, kas pabeiguši vismaz 2 semestrus ekonomikas, biznesa, inženierijas vai IT jomās un vēlas pavadīt aizraujošu vasaru studiju praksē kādā no Ziemeļvācijas uzņēmumiem Ķīlē, Flensburgā, Hamburgā, Brēmenē vai citur.

Projekts Business Contact ilgst divus mēnešus 2011.gada jūlijā un augustā, kopā pulcējot studentus no vairāk nekā 20 Austrumeiropas un Rietumāzijas AIESEC dalībvalstīm. Visi dalībnieki iziet apmaksātu menedžmenta vai tehnisko zinātņu praksi, Vācijas organizatori nodrošina dzīvesvietu un dažādas apmācības, kā arī organizē kopīgas kultūras aktivitātes. Dalība šajā programmā sniedz iespēju iepazīt Vācijas kultūru un biznesa vidi, strādāt starptautiskā komandā, attīstīt savas līdera, komunikācijas un prezentācijas prasmes, uzlabot vācu valodas zināšanas, kā arī pavadīt neaizmirstamu vasaru Ziemeļvācijā.

Plašāk par dalību starptautiskajā organizācijā AIESEC, prakses iespējām ārvalstīs, kā arī Vācijas vasaras prakšu iespējām iespējams uzzināt 24.februārī pulksten 16:30 Eiropas Mājā (Aspazijas bulvārī 28).

Pieteikšanās, lai kļūtu par AIESEC biedru Rīgas lokālajā komitejā un kandidētu uz iespēju pavadīt vasaru Vācijā, ir atvērta līdz 24.februārim, aizpildot anketu mājaslapā www.aiesec.lv/apply. Plašāka informācija pieejama AIESEC prakšu pieredzes blogā www.myexchange.lv.

Business Contact tika dibināts 1991.gadā pēc Berlīnas mūra krišanas. Sadarbībā ar Junior Chamber un starptautisko studentu un jauniešu organizāciju AIESEC projekts šogad notiks jau 20.reizi. Prakses iespējas tiek piedāvātas Austrumeiropas un Rietumāzijas studentiem, lai, darbojoties kopā ar Vācijas studentiem, iegūtu gan vērtīgu karjeras pieredzi, gan arī veidotu kultūras apmaiņu, cīnītos ar aizspriedumiem un redzētu savu valsti un kultūru no cita skatupunkta.

AIESEC organizācija visā pasaulē darbojas jau 62 gadus, Latvijā – 16, vadot pārstāvniecības Rīgā un Valmierā. Organizācija pārstāvēta 107 valstīs un vairāk nekā pusotrā tūkstotī universitāšu. AIESEC ir platforma jauniem cilvēkiem, lai jau starptautiskā līmenī atklātu un realizētu savu līderības potenciālu. Šajā mācību gadā praksēs ir devušies jau 19 Latvijas jaunieši. Šobrīd AIESEC praktikanti no Latvijas pieredzi gūst Vācijā, Ungārijā, Tadžikistānā, Indijā, Turcijā, Nīderlandē, Honkongā un Bangladešā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV