Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Polijas deputāts aicina aizliegt minisvārkus un caurspīdīgas blūzītes

LETA, 08.05.2007. 09:20 | komentāri (4)

Polijas vadošās partijas "Likums un taisnīgums" deputāts Artūrs Saviša ierosinājis likumprojektu pret "seksuālu kārdināšanu", aicinot ieviest naudas sodu par minisvārku valkāšanu, spilgtas kosmētikas nēsāšanu, kā arī par dziļiem dekoltē un caurspīdīgām blūzītēm.
Polijas deputāts aicina aizliegt minisvārkus un caurspīdīgas blūzītes
Žurnāls "Newsweek Polska", konservatīvais katoļu deputāts šādu ierosinājumu iekļāvis likumprojektā par prostitūtu pulcēšanās vietu ierobežošanu, aizliedzot senākās profesijas pārstāvēm pulcēties uz Polijas autošosejām.

Saviša vairākus mēnešus centies pārliecināt Tieslietu ministriju atbalstīt viņa ierosinājumus, taču deputāts galu galā atzinis, ka viņa ierosinājumi varētu tikt uztverti pretrunīgi.

"Varētu arī notikt, ka policija apcietina izskatīgu meiteni pēc diskotēkas apmeklējuma," atzina deputāts, tomēr piebilstot, ka policisti taču spētu atšķirt "cienījamas sievietes no tām ar vaļīgu morāli".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV