Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Saktas" puķu tirdziņam būs jauni paviljoni

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 21.02.2011. 13:40 | komentāri (1)

Pilsētas īpašuma komiteja šodien akceptēja Rīgas domes lēmuma projektu par divu zemesgabalu Tērbatas ielā ar platību 1240 m2 un 530 m2 Vērmanes dārza malā nodošanu pašvaldības SIA „Rīgas nami" pārvaldīšanai un apsaimniekošanai un būvprojekta „Puķu tirgus paviljoni Vērmanes dārzā pie Tērbatas ielas" īstenošanu.

Komitejas priekšsēdētājs, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, komentējot lēmumu, atzīmēja, ka līdz ar to ir radītas garantijas vēsturiskās puķu tirdzniecības vietas saglabāšanai. „Pašvaldības kapitālsabiedrībai uzceļot šajā vietā modernus, labiekārtotus, pilsētvidē iederīgus paviljonus un tos iznomājot noteiktam mērķim, mēs nodrošināsimies pret to iespējamo privatizāciju un pārprofilēšanu. Šajā vietā nav jātirgo avīzes un cigaretes, te bija, ir un būs rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītā puķu galerija", sacīja A.Ameriks. „Jautājums par ērtu un pievilcīgu tirdzniecības vietu iekārtošanu, kurš vairāku gadu laikā nekustējās no vietas un kuru arī šobrīd mēģināja kavēt puķu lieltirgotāji, beidzot ir guvis risinājumu. Gribu uzsvērt, ka atbilstoši SIA „Rīgas nami" plāniem līgumi ar nomniekiem tiks slēgti tā, lai cilvēki puķes te varētu tirgot vismaz par trešdaļu lētāk, kā Centrāltirgū."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV