Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Eiropas Savienības mājā notiks „Pankūku karnevāls"

Jānis Krastiņš, 22.02.2011. 11:39

26. februārī plkst. 12.00 Eiropas Savienības mājā (Aspazijas bulvārī 28) mākslas spēļu „Eiropas gadalaiki bērniem: ziema" ietvaros notiks pasākums visai ģimenei „Pankūku karnevāls".
Eiropas Savienības mājā notiks „Pankūku karnevāls"

Februārī - jestrā prieka un karnevālu mēnesī – pasākums „Pankūku karnevāls" Eiropas Savienības mājā mācīs priecāties un svinēt meteņus un masļeņicu! Nepratējiem būs iespēja iemācīties dejot bačatu – Dominikānā radušos romantiski kaislīgo un dienvidu jūras apdvesto mīlas un sāpju deju. Ikviens varēs izrotāt masku brilles, un, kā jau pienākas kārtīgā karnevālā, kopā izbaudīt pankūku priekus.

Visdažādāko tradīciju zināšanās ar klātesošajiem dalīsies Rēzeknes pilsētas mazākumtautību kultūras biedrību pārstāvji, bet karnevāla dejas mācīs dejotāji no deju studijas „Evita". Pasākums notiks latviešu valodā, ber tajā varēs ieklausīties arī vairāku citu valodu krāsās.

Šī būs iespēja laikā, kad tik bieži tiek lietoti jēdzieni „asimilēšanās" un „integrēšanās", ieraudzīt un saskatīt, kā mums līdzās, nepazaudējot savu identitāti un savdabību, dzīvo mazākumtautību pārstāvji.

Pasākuma mērķauditorija ir bērni no 6 līdz 12 gadu vecumam kopā ar vecākiem un vecvecākiem.

Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV