Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Jaunieši mācīsies no Latvijā atzītiem profesionāļiem

Madara Rube, 23.02.2011. 13:27

Jau otro gadu studenti no Biznesa augstskolas "Turība" organizē Jauno profesionāļu skolu. Dalību Jauno profesionāļu skolā pieteikuši jau vairāk kā 500 jaunieši no visas Latvijas.
Jaunieši mācīsies no Latvijā atzītiem profesionāļiem

Lai palīdzētu skolēniem iejusties īsta studenta ādā, Jauno profesionāļu skola piedāvās sešu nodarbību ciklu, kura ietvaros būs iespēja iepazīt tādas jomas kā sabiedriskās attiecības, uzņēmējdarbība, jurisprudence, tūrisms un viesmīlība.

Jauno profesionāļu skolas atklāšana notiks 12.martā Biznesa augstskolas "Turība" telpās. Lai iedvesmotu jauniešus diskutēt par karjeras izvēli un mērķu sasniegšanu, atklāšanā viesosies sabiedrībā zināmi mākslinieki - Normunds Rutulis, Kaža un kluba „Dstyle" īpašniece Ella.

Nodarbības Jauno profesionāļu skolā vadīs tādi pieredzējuši un savā jomā atzīti profesionāļi kā SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāja Agnese Strazda, Rīgas Latviešu biedrības priekšsēdētājs Ingmārs Čaklais, Rīgas „Dinamo" pagājušās sezonas mārketinga direktors Gundars Grāpis, apdrošināšanas brokeru sabiedrības SIA „Janne" īpašnieks Valdis Janovs, Radio Star FM programmu direktors Patriks Grīva, SIA „Jaunmīlgrāvja osta" īpašnieks Juris Petuhovs, tūrisma nozares eksperte Daina Vinklere, Via Hansa Biznesa attīstības vadītājs Ēriks Lingebērziņš, zvērināts advokāts Artūrs Zvejsalnieks, Ģenerālprokuratūras Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas nodaļas prokurors Juris Juriss un daudzi citi, kuri atklās savu pieredzi un stāstu par to, kā ir sasnieguši izvirzītos mērķus. Jauno profesionāļu skolas ietvaros paredzētas radošās darbnīcas, dažādi konkursi un aizraujošas ekskursijas uz Augstāko tiesu, viesnīcām „Radisson Blu Hotel Elizabete", „Tallink Hotel Riga", „Europa Royal Hotel", Poligrāfijas grupu Mūkusala, Dailes teātri un citviet.

Jauniešiem no visas Latvijas vēl ir iespēja pieteikties šim projektam, kas norisināsies no 12. marta līdz 16. aprīlim Rīgā, Liepājā, Cēsīs un Jēkabpilī. Pieteikties Jauno profesionāļu skolai var mājas lapā www.jpskola.lv.

Dalība Jauno profesionāļu skolā ir bez maksas. Labākie absolventi, pēc noslēguma testa aizpildīšanas, saņems 30 % atlaidi studijām Biznesa augstskolā Turība pirmajam mācību gadam.

Jauno profesionāļu skolu atbalsta: SEB banka, Coca- cola Hellenic Latvia, muzikāli literārais klubs "Četri balti krekli", ALA Hostel, Atlants.lv, ģimenes izklaides centrs Fantasy park, Dailes teātris, LuLu pica, ēdnīca „Nīke", tipogrāfija "Olderi", Red Bull enerģijas dzēriens.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, E-klase, Prakse.lv, Mammam.lv / tetiem.lv, E-skola, Jaunietim.lv, Studentlife.lv.

Vairāk par Jauno profesionāļu skolu uzzini www.jpskola.lv un twitter.com/JPSkola.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV