Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Zinātnes un radošuma nedēļa Liepājas Universitātē

Liepājas Universitātes Sabiedrisko attiecību daļa, 01.03.2011. 09:09

Liepājas Universitāte (LiepU) no 7. līdz 11.martam rīko tradicionālo Zinātnes un radošuma nedēļu.

Kā norādīja zinātnes prorektore Ieva Ozola, zinātnes un radošuma nedēļā studentiem ir iespēja iepazīstināt plašāku klausītāju loku ar saviem pētījumiem, kā arī parādīt savus radošos sasniegumus un iespējas".

Visas nedēļas garumā norisināsies Socioloģisko pētījumu centra un socioloģijas studentu pētījums "LiepU studentu brīvā laika pavadīšanas iespējas".

Pirmdien, 7.martā, galvenais notikums ir "Projektu darba birža", kur visi interesenti varēs uzzināt, kādi pētniecības, infrastruktūras un izglītības projekti Liepu tiek īstenoti 2010.-2011.gadā. Plkst.17.00 LiepU Aktu zālē notiks radošs vakars silts siltumam "Zem asfalta ir pludmale", ko rīko LiepU Kultūras vadības studiju programmas 3.kurss. Pasākuma programmā paredzēti mūzikprieki, dzejdarības, Maija Kalniņa un jaunieši no "Rikošeta", brīvā skatuve, cepumi un tēja. "Gaidīti tiek visi - studenti un draugi, priecīgie, skumjie un nedaudz slinkie, nosalušie un vienkārši garāmgājēji," aicina kultūras vadības programmas kursa vecākā Anita Urkauska.

Otrdien, 8.martā, interesentiem būs iespējams apskatīt iepriekšējā gada Zinātnes un radošuma nedēļu foto mirkļos. Plkst.12.00 LiepU Aktu zālē norisināsies Šauļu Universitātes mūzikas pedagoģijas mācībspēku meistarklases LiepU mūzikas pedagoģijas studentiem, savukārt plkst.17.00 visi tiek aicināti uz Kustību svētkiem, kur piedalīsies studiju programmas "Sporta un deju skolotājs" studenti ar dažādiem aizraujošiem priekšnesumiem. Pasākumā piedalīsies arī LiepU Tautas deju kolektīvs "Banga" un Netradicionālo deju studija "Arabeska". Visi kustību aktivitāšu cienītāji tiek aicināti piedalīties arī ar savām kustību idejām un priekšnesumiem jebkurā deju vai kustību žanrā!

Trešdiena un ceturtdiena būs veltītas LiepU studentu un maģistrantu zinātniskajai konferencei, kurā ar lasījumiem piedalīsies dažādu nozaru bakalaura un maģistra studiju programmu studenti. Trešdien, 9.martā, plkst.17.00 norisināsies arī konkurss "Erudīts" - LiepU studentu un Liepājas skolu komandu spēle.

Pasākumiem bagāta būs arī ceturtdiena, 10.marts: turpināsies studentu zinātniskie lasījumi un plkst.16.00 notiks LiepU Mūzikas studijas un LiepU studentu koncerts.

Zinātnes un radošuma nedēļa noslēgsies ar studentu un maģistrantu zinātniskās konferences nobeiguma sēdi "Mēs - Liepājai", Socioloģisko pētījumu centra radošo pēcpusdienu, kurā tiks aplūkoti studentu pētījuma "LiepU studentu brīvā laika pavadīšanas iespējas" rezultāti. Kūrmājas prospektā 13 plkst.16.00 notiks pasākums "Radošā Kūrmāja", kurā varēsim piedalīties Liepājas Universitātes studentu un absolventu radošo darbu krājuma atvēršanas svētkos un mākslas programmu radošajās izpausmēs. Visi mīļi gaidīti Zinātnes un radošuma nedēļā Liepājas Universitātē!

Ar detalizētu Zinātnes un radošuma nedēļas programmu ir iespējams iepazīties Liepājas Universitātes mājas lapā: www.liepu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV