Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pagarināts tautas skaitīšanas anketu aizpildīšanas termiņš internetā

Aldis Brokāns, 10.03.2011. 22:40

Ņemot vērā iedzīvotāju interesi par iespējām aizpildīt tautas skaitīšanas anketu elektroniski, ko apliecina arī telefona zvani uz Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) bezmaksas tālruni 80000777, CSP informē, ka tautas skaitīšanas anketu aizpildīšanas termiņš, izmantojot interneta iespējas, ir pagarināts līdz 12. martam. Atgādinām, ka tautas skaitīšanas anketu joprojām var aizpildīt elektroniski, autorizējoties ar kādu no internetbanku identifikatoriem (Citadele banka, DnB NORD Banka, Latvijas Krājbanka, SEB banka, Swedbank) vai arī elektronisko parakstu.

Autorizējoties ar komercbankas identifikatoriem, identifikācijas process notiek attiecīgās bankas sistēmās, un tautas skaitīšanas sistēma nesaņem nekādus bankas sistēmas identifikācijas datus. Vienīgā informācija, kas tiek nodota no bankas sistēmas tautas skaitīšanas sistēmai, ir vārds, uzvārds un personas kods.

Plašāku informāciju par 2011. gada tautas skaitīšanu var atrast saitos www.csb.gov.lv un www.tautasskaitisana.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80000777.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV