Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Amatniekus aicina pieteikties festivālam „Līvas ciems"

Anete Lankovska, 11.03.2011. 14:37

Festivāla „Līvas ciems" organizētāji aicina amatniekus no visas Latvijas un arī citām valstīm piedalīties ikgadējā gadatirgū, kas Liepājas promenādē notiks 20., 21. un 22. maijā. Pieteikties var aizpildot anketu, kas atrodama mājas lapā www.liepajaskultura.lv.
Amatniekus aicina pieteikties festivālam „Līvas ciems"

Ik gadu šajā pasākumā piedalās vairāk nekā 100 amatnieki un dažādu arodu pratēji no visas Latvijas, un arī šogad aicināts ir ikviens, kas varētu priecēt ar saviem amatniecības un mākslas izstrādājumiem „Līvas ciema" apmeklētājus. Īpaši tiek aicināti amatu demonstrētāji, kuriem tiks piedāvātas atlaides maksai par tirdzniecības vietu. Pieteikuma anketa un papildus informācija atrodama mājas lapā www.liepajaskultura.lv. Jautājumu un neskaidrību gadījumā interesenti aicināti vērsties pie Ligitas Reimanes, zvanot pa tālruni +37129735843.

Kā jau iepriekš vēstīts, šogad nolemts pasākumu izvērst daudz plašāku nekā citus gadus, nodrošinot iespēju Liepājā ierasties vēl lielākam interesentu skaitam, tāpēc organizatori cer uz vēl lielāku amatniecības pārstāvju atsaucību nekā citu gadus.

Arī šogad „Līvas ciems" norisināsies Liepājas promenādē pie tirdzniecības kanāla. Pasākuma programma būs ļoti daudzpusīga un plaša, paredzēta gan lielajiem, gan mazajiem liepājniekiem un pilsētas viesiem, tāpēc ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja atrast kaut ko sev tīkamu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV