Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Fotogrāfa Alekseja Koziņeca meistarklase „MacroFoto"

Pēteris Zālītis, 23.03.2011. 10:19

Fotogrāfs Aleksejs Koziņecs sadarbībā ar Alises Rozes mācību centru organizē viena vakara foto meistarklasi "MacroFoto" jeb kā nofotogrāfēt mazas lietas lielas, iekļaujot katru visniansētāko uzņemtā objekta detaļu.
Fotogrāfa Alekseja Koziņeca meistarklase „MacroFoto"

Visi interesenti tiek aicināti uz vienas dienas meistarklasi „MacroFoto" 5. aprīlī no plkst. 18:00 - 21:00 Alises Rozes mācību centrā.

MacroFoto ir fotogrāfēšanas tehnikas veids, kurā ar speciālu foto objektīvu un citas fototehnikas palīdzību mazi objekti no ļoti maza attāluma tiek fotogrāfēti palielināti, iekļaujot katru detaļu un niansi. Tā kā arī šajā tehnikā ir savi meistartriki, tos parādīs fotogrāfs Aleksejs Koziņecs "MacroFoto" meistarklasē.

Šī praktiskā foto uzņemšanas prasme papildinās ikviena bilžu kolekciju ar interesantiem darbiem, atklājot pavisam citu foto darbu dimensiju kā fotogrāfam, tā arī fotogrāfiju cienītājiem.

Meistarklasē būs teorētiskā daļa, kā arī praktiskā nodarbība ar uzstādījumiem Alises Rozes mācību centra studijā:
1. Fotoaparāta specifiskās macro funkcijas un to uzstādīšana.
2. Īpašo objektīvu izmantošana.
3. Atšķirība starp digitālo un analogo kameru lietošanu, uzņemot makrofoto.
4. Dažādu sīku priekšmetu fotogrāfēšanas specifika.
5. Prakse:
- dažādu sīkpriekšmetu, kompozīciju uzņemšanas specifika.

Meistarklase "MacroFoto" notiks Kr. Barona ielā 52-4, otrdien, 5. aprīlī, no plkst. 18:00 - 21:00. Līdz jāņem sava fotokamera. Iepriekš pieteikšanās obligāta www.arstudio.lv sadaļā "Pieteikties kursiem".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV