Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pabriks aicina pieminēt komunistiskā genocīda upurus

Inga Saleniece, aizsardzības ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos, 25.03.2011. 08:15 | komentāri (1)

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks izsaka līdzjūtību komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā visiem cietušajiem un viņu tuviniekiem, kā arī aicina šajā dienā pieminēt 1949. gada 25.marta deportācijās bojā gājušos. Ministrs augstu novērtē cilvēku drosmi un bezbailību, aizstāvot savu valsti, par to maksājot augstu cenu, bieži pat dzīvību.
Pabriks aicina pieminēt komunistiskā genocīda upurus

"Lai mēs vairs nepiedzīvotu šādu notikumu savas tautas un valsts vēsturē, mums ir ļoti svarīgi veiksmīgi integrēties Eiropas Savienības un NATO struktūrās un nepieciešamības gadījumā mums būtu stingrs sabiedroto plecs, uz ko paļauties. Eiropeiska orientācija, kas balstīta uz demokrātiskām vērtībām, ir viens no priekšnoteikumiem, lai šādi noziegumi, kas nav attaisnojami, vairs nenotiktu," norāda A. Pabriks. Aizsardzības ministrs uzsver, ka darīs visu, lai Latvijas bruņoto spēku profesionalitāte augtu un mūsu valsts armija spētu sniegt nepieciešamo atbalstu valsts suverenitātes nodrošināšanā un nepieļautu nedemokrātiskas valsts pārvaldes sistēmas izveidošanos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV