Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Komentāri rakstam: Doma laukumā uz Tautas sapulci pulcējās 8000 cilvēku

jaunākie lejā

:) 03.11.2007. 15:49

Zatlera dūrīte izsaka visu...īsti pat neinteresē zināt, ko viņš tur teica. Bet Latvju Tauta kā izskatās sastāv no 70% pensionāru, kuriem diemžēl nekas cits vairs nav atlicis, kā piedalīties masu pasākumos, lai atbrīvotos no rūktās žults.

s-ON 03.11.2007. 15:53

Zatlers labi darīja. Cilvēku apjoms neliels, kultūras darbinieki un pensionāri! Un bomži ar tetovējumiem un pārsistām acīm! Tas tā :) Bet nu priekš tādas ažiotāžas :) Kur ir jaunatne, kur biznesa pārstāvji, kur sportisti, kur visi pārējie!? Vienā pat jaunajā laikā un citu opozīciju partijās ir tik pat daudz biedri! Atliek secināt ka opozīcija labi strādā velkot savus cilvēkus uz ielām, tomēr šķiet ka Franču revolūcija nebūs... Krīze ir visā pasaulē un citur daudzkārt lielāka...

emu 03.11.2007. 15:57

Labs, 8 štukas tas jau par kaut ko liecina ... Jāsāk domāt ar to kas uz pleciem Ne ???

Zane 03.11.2007. 16:09

Vispirms gribētos raksta autoram ieteikt savu gara ražojumu izlasīt vēlreiz un citreiz nepieļaut to lērumu kļūdu, kas apgrūtina lasīšanu un rada iespaidu, ka rakstītājam ir zems inteliģences līmenis. Par sapulci runājot, jāteic, ka nav taisnība tiem, kas saka, ka tur piedalījās vien pensionāri. bija ļoti daudz vidējās paaudzes cilvēku ar bērniem, jauniešu. Mūsu ģimene turpceļā satika ļoti daudz paziņu, kas steidzās uz Doma laukumu, tātad pasākumā nepiedalījās nejauši cilvēki. Ļaudis zināja, kāpēc turp iet. Velti sevi mierināt ar to, ka sapulcējusies bija tautas neapzinīgākā daļa. Sāciet taču beidzot domāt un ieklausīties, citādi viss var izvērsties vēl daudz nopietnāk.

... 03.11.2007. 17:30

bildes labas ...

Ģirts » Litai 03.11.2007. 18:04

Tik tiešām bildes labas. Prieks skatīties . Malacis Lita.

nu nē gan 03.11.2007. 18:16

Puiši, ne to gvelžat! Zem jūsu uzsaukumiem parakstīties nedrīkst, tādēļ ka jūs melojat. Nevar būt tiesiskuma, nedz morāles, ja pirmajā vietā neliekat Dievu! Jums Viņš ir pēdējā vietā un vienīgi kā izteiciens no mūsu valsts himnas, nevis kā Visaugstākā Autoritāte.
Tāpēc jūsu aicinājumi ir līdzīgi šim: iesim prom no šīsdienas politikas brikšņiem un dosimies iekšā mūsu sludinātajos džungļos.
Ar jums nav pa ceļam. Protams, es neatbalstu šīsdienas politiķu uzvedību. Bet jūs vēl vairāk krāpjat tautu, uzdodami viltus lozungus.
Tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi jeb, pareizāk sakot, ievēlējusi... Jūs neesat ievēlēti. Jūs vēlaties sagrābt varu ar saldeniem vārdiem...
Ejiet, kungi, ratā!
Tā nedrīkst zaimoties ar svētumiem: tiesiskumu utml., jo jūs principā esat pret Dieva baušļiem. Jūs runājat par politkorektumu, toleranci, eiropeiskajām vērtībām un citādām falšām lietām.
Latviešu tauta vēl ir ticīga un patiesi lūdzas "Dievs, svētī Latviju". Un tauta nav ar jums un nebūs arī...
Atgriezieties no saviem maldiem un grēkiem. Nemulsiniet vienkāršos ar skaistiem uzsaukumiem!

Acer 03.11.2007. 18:24

Ja tā padomā tad iespējams tā ari ir ka saldie runātāji paši cer sagrābt to ar ko nemaz nemāk apieties. Tieši tā! Ar tautu vajag kopā vienā solī iet nevis ar to apieties labāk vai sliktāk!

Sems » Lita 03.11.2007. 18:25

Jā, bildes ir labas. Prieks

KB » :) 03.11.2007. 19:28

Nav ko piesieties par to dūri, tak auksti cilvēkam!

A.Balts » valdībai 03.11.2007. 20:55

Cilvēku skaits būtu daudz lielāks, ja nebūtu tik ""gudri""izvietota skatuve, ka no jau samazinātā gabala [deļ kārtējās cūcības - apbūves Doma laukumā = kauns Rigas domei, kauns arhitektiem!!!] piekļūt un redzet skatuvi vareja tikai no Radionama ēkas puses un pa škirbām no vel viena iežogojuma pie Doma atraktā vēsturiskā pamatlīmeņa, kas arī bija ""nezin kāpēc ""iežogots viscaur, nevis tikai zaļā zona!Cilvēki pienākot pie Doma laukuma skaidri redzēja, ka izņemot žogu un ieliņā pieblīvetajām lietussargu un cilvēku massām neko neredzēs un arī nedzirdēs, jo skaņas kvalitāte bija slikta, jo saprast vareja tikai atseviškus vārdus un tikai pie skatuves stāvošie.Pati skatuve tālredzīgi, jeb labākajā gadijumā tuvredzīgi, bija nevis būvēta laukuma malā pie trotuara, bet gan stipri iebīdīta laukuma pusē, tā aizņemot jau tā mazo atlikušo neiežogoto gabaliņu.Un arī skatuve bija stipri par lielu šim tik mākslīgi samazinātajam laukumiņam, bet toties acīmredzot atbilda organizētāju slepenajiem mērķiem - radīt it kā objektīvu iemeslu, lai lielas tautas masas nespētu sapulcēties un daļēji to panāca, jo kā es novēroju, vēl pāris tūkstoši tautas pieplūda un vīlušies atplūda! Bet šis triks valdošo kliķi neglābs tik un tā!

Andis Būmanis » Arī valdībai, saeimaI! 03.11.2007. 21:43

Es un mani līdzbiedri bijām vīlušies - runas neatbilda ne tautas noskanojumam, ne situācijas nopietnībai! Mēreni, klusināti tekstiņi - nu gluži ka dziesmā par tautasdziesmu- "kā baidoties, ka traukos dārgos no viņas neiebirst kaut kas"! Ka neiebirst tautas sirdīs kāds īsts, neviltots, patiess un pelnīti skarbs vārds , it kā, mēreni pļerinot, varētu tautu kā zīdaini nomierināt un sūtīt mājās gulēt. Šķiet, tā ari pēc mītiņa nodomāja valdošā kliķe - nu muļķu bars tvaiku nolaidis, palaidīsim vēl kādu pozitīvisma pīli un varēsim savos ērtajos, tautas [muļķu] dotajos krēslos zagt tālāk, nu, varbūt kādu mazsvarīgu pintiķi upurēsim dumjajam pūlim, un viss būs o.k.!
Nu NEBŪS TĀ, tas nav viss, tas ir TIKAI SĀKUMS! Jums, trekni barotajiem uz mūsu rēķina, ir JĀIELĀGO -JŪS ESAT TIKAI LAICIŅU NEUZRAUDZĪTI MŪSU KALPI, tapēc, jo ilgāk kavēsieties to apjēgt, jo lielāks SODS JŪS GAIDA par algu, ko nepelnīti saņēmāt, par darbu, kuru neizpildijāt, par solijumiem, kurus nepildijāt un par noziegumiem, kurus izdarijāt! Jūs esat brīdināti daudzkārt, pat jau par daudz! DOMĀJIET, NOŽĒLOJIET, LABOJIET, KAMĒR VARIET! DRĪZ BŪS PAR VĒLU!

:) » Andis Būmanis 04.11.2007. 00:01

O, vecīt, kas tu tāds esi, tavi vārdi ir stingri, tikai baidos vai tie varētu piepildities, manuprāt, nevienā valstī viss nav ok un arī nekad nebūs, jo vienmēr atradīsie kāds, kurš būs spējīgs parīpēties par savām interesem un tad arī kaut ko atmest "gudri" tautai, lai ir līdzsvars nevis PARADĪZE!

@ 05.11.2007. 08:39

Reportāža pašvaka. Viena bilde ļoti laba.
Tas ir tikai sākums.

:) » @ 05.11.2007. 11:40

Varbūt pakomentē precīzāk, kas tad vainas reportāžai, ja jau uzdrošinies nosaukt to par pašvaku? Droši, droši...

I.T.Warpath 05.11.2007. 13:44

Nožēlojami! Ar tik trulu šovu aizmālēt visiem acis! Un kā dēļ? Domājiet, ka ar jaunu valdību tiešām kaut kas mainīsies?! Repše tagad būs jaunais "tautas glābējs"? Smiekjli nāk1 Labāk būtu mazāk kritizējuši bet vairāk paši darījuši lietas labā, citādi no tiesas sāk palikt kauns, ka esmu latvietis, no tāda pat "Banānu Republikas Sūnu Ciema", kā tie kas tur bija savākušies!!!
Pirmā doma, kas pavīdēja jau to visu redzot TV ekrānā, bija, ka jau romiešiem bija teiciens "Maizi un Izrādes" - un šeit jau nekā jauna no tiesas nebija!

Aija » Aija 07.11.2007. 16:22

Priecē, ka prezidents kā viņš teica "tikumības" vērtību izpaudīs Lūgšanu brokastīs, kā raksta te
http://spektrs.com/index.php?t=inner§ion=16&release=32

Aija » Aija 07.11.2007. 16:23

http://spektrs.com/index.php?t=inner§ion=16&release=32

Aija » Aija 07.11.2007. 16:24

Nu nezinu kapēc neiet tad uzrādīšu šāsi www.spektrs.com sadaļā VARA

Konservators 08.11.2007. 21:39

Turaties Kalvitis un Zatlers!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV