Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Mūziķi un dejotāji „Ar visām četrām" par dzīvniekiem

Anete Ķeņģe, 28.03.2011. 20:44

Saulaino 27. marta dienu mūziķi un dejotāji, kuri piekrituši atbalstīt un piedalīties labdarības akcijā „Ar visām četrām! Par tevi, par mani, par mums!", pavadīja Slokas dzīvnieku patversmē, lai apraudzītu patversmes iemītniekus un kaut nedaudz atbalstītu patversmes darbību.
Mūziķi un dejotāji „Ar visām četrām" par dzīvniekiem

Pēc veiksmīgas labdarības akcijas „Ar visām četrām! Par mājām, par draugu, par balsi!" 2010. gadā, kuras laikā tika nodrošinātas Slokas patversmei tik ļoti nepieciešamas lietas, akcijas organizatori nolēma arī šogad turpināt informēt sabiedrību par iespēju dot mājas patversmes iemītniekiem un palīdzēt patversmei tās ikdienas gaitās.

Akcija noslēgsies 9. jūnijā ar koncertu Rīgas Tehniskās universitātes lielajā aulā, kurā mūs priecēs Latvijā atpazīstami mūziķi Intars Busulis, Kaža, grupas Lady's Sweet & Sweet Waterz, Tumsa, PeR, Triānas Parks, Blitze u.c., kā arī tautas deju ansambļi Uguntiņa un Liesma. Bet par biļetēm iegūtie līdzekļi tiks nodoti Slokas patversmes rīcībā.

Bet līdz tam vēl paredzētas dažādas aktivitātes ar mērķi pievērst iedzīvotāju uzmanību dzīvnieku patversmju problēmām un rosināt cilvēkus sagādāt mājas kādam no patversmju iemītniekiem. Aktivitātes notiks sadarbībā ar Rīgas skolām, kad arī būs iespēja ziedot patversmēm nepieciešamas lietas (segas, siksnas, pārtiku u.c.) un piedalīties radošos konkursos.

Aktivitātes aizsākās 27. martā, kad Slokas dzīvnieku patversmi kuplā skaitā apmeklēja mūziķi un dejotāji, kas piedalīsies arī gala koncertā. Patversmes viesi pārliecinājās par dzīvnieciņu dzīves apstākļiem un izveda tos ikdienas pastaigās.

Tā kā šobrīd patversmes ir pārpildītas un darbiniekiem nākas meklēt radošas iespējas, kur izmitināt katru jaunpienākušo iemītnieku, potenciālie saimnieki tiek īpaši gaidīti izvēlēties sev jaunu draugu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV