Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iepazīsti AIESEC starptautiskās iespējas blogā "Myexchange.lv"

Vaira Avota, 29.03.2011. 13:49

AIESEC Latvija, pasaulē lielākās studentu un jauniešu organizācijas pārstāvniecība, ielūdz pievienoties starptautiskās Apmaiņas programmas bloga pastāvīgo lasītāju lokam.
Iepazīsti AIESEC starptautiskās iespējas blogā "Myexchange.lv"

Mājaslapā apkopoti jauniešu stāsti par laiku, kas pavadīts praksēs ārzemēs, kā arī AIESEC biedru iespaidi par karjeras uzsākšanu pašas starptautiskās organizācijas ietvaros gan Latvijā, gan visā pasaulē. Blogā jau šobrīd pieejami vairāk nekā 30 ieraksti par jauniešu iespaidiem no Kolumbijas līdz pat Indijai, Bagladešai un Honkongai, kas ik nedēļu tiek papildināti ar jauniem. Blogs pamatā veidots angļu valodā, taču daļa no stāstiem pieejami latviski.

Myexchange.lv ir lieliska vieta, kur smelties informāciju ne tikai par AIESEC prakses un citām profesionālās attīstības iespējām ārzemēs un tepat Latvijā, bet arī par dažādu valstu kultūras īpatnībām, labākajām apskates vietām un vienkārši padomiem par darbu un dzīvi ārvalstīs. Tas viss, lai mudinātu jauniešus izmantot starptautiskās iespējas, palīdzētu veiksmīgāk sagatavoties darbam ārpus Latvijas un atrast veidus, kā izmantot šo pieredzi, atgriežoties Latvijā. Blogā atrodama arī praktikantu bilžu galerija, vairāki video un saites uz pašu jauniešu veidotajiem blogiem. Tāpat Myexchange.lv ir iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un pieteikties jaunumu saņemšanai e-pastā. Ik nedēļu tiek izsūtīta Apmaiņas jaunumu vēstule, kurā apkopoti jaunākie un Latvijas jauniešiem atbilstošākie piedāvājumi no AIESEC prakšu datu bāzes, kā arī vairākas reizes gadā informējam par atvērtajām uzņemšanām dalībai AIESEC, lai jaunieši paši atrastu savu prakses vietu vai izvēlētos uzsākt darboties starptautiskā vidē Latvijā. Nākamā biedru uzņemšana Apmaiņas programmā plānota aprīļa beigās.

Blogs atrodams interneta vietnē http://www.myexchange.lv.

AIESEC ir nevalstiskā organizācija, kas visā pasaulē darbojas jau 62 gadus, Latvijā – 16. Organizācija pārstāvēta 107 valstīs un vairāk nekā pusotrā tūkstotī universitāšu, Latvijas pārstāvniecības atrodas Rīgā un Valmierā. AIESEC ir platforma jauniem cilvēkiem, lai atklātu un realizētu savu līderības potenciālu. Apmaiņas jeb starptautisko prakšu programma ir viena no AIESEC pamataktivitātēm. Šajā mācību gadā praksēs ir devušies jau 20 Latvijas jaunieši. Šobrīd AIESEC praktikanti no Latvijas pieredzi gūst Vācijā, Ungārijā, Tadžikistānā, Indijā, Turcijā, Nīderlandē, Honkongā un Bangladešā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV