Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dreamflash – šī pavasara lielākie ziepju burbuļi

Staņislavs Davidovs, 05.04.2011. 09:47

Šajās brīvdienās, 10. aprīlī, Vecrīgas šaurās bruģotās ieliņas būs aizpildītas ar miljoniem ziepju burbuļu. Jau sesto reizi pasaulē un ceturto reizi Rīgā notiks Dreamflash. Visu vecumu cilvēki soļos pa pilsētu un priecāsies par dzīves skaistumu. Un lai visi par to zina, pūtīs ziepju burbuļus.
Dreamflash – šī pavasara lielākie ziepju burbuļi

Dreamflash akcijas noteikumi ir vienkārši – visi dalībnieki saiet iepriekš paziņota vietā. Tieši pirms sākuma izvelk bundžiņas ar ziepju burbuļiem un iet līdz Doma laukumam, pūšot daudzkrāsainās sfēras.

Dreamflash ir miermīlīga akcija, kurai nav ne politisku, ne ekonomisku, ne reliģiozu mērķu. Piedalīties var jebkurš gribētājs. Dreamflash mērķis ir novērst cilvēku uzmanību no ikdienas rutīnas un mantkārības, priecāties par beidzot atnākušo pavasari un aizmirst par kupenām, kas vēl šur tur palikušas pēc ilgās ziemas.

Dreamflash tradīcijas sākumu jāmeklē Maskavā, 2006. gadā. Kopš tā laika akcijai pievienojas vairāk un vairāk pilsētu (šogad savu vēlēšanos piedalīties izteica ap 40 pilsētām Eiropā un Krievijā). Tajā skaitā Rīga, kur akcija notiks jau ceturto reizi. Pagājušgad gājienā piedalījās vairāk nekā tūkstots cilvēku.

Piedalīties var jebkurš, neatkarīgi no sava vecuma un dzīves redzējuma. Lai piedalītos Dreamflash, jāsagatavo:
- ziepju burbuļu bundžiņa (labāk pat vairākas),
- spilgti apģērbi (jebkurš krāsains aksesuārs vai pat kostīms),
- labs garastāvoklis.

Gājiens sāksies 14:14 (lai akcijas dalībnieki varētu iedomāties vēlēšanos) no Bastejkalna un beigsies Doma laukumā. Precīzu maršrutu un citu sīkāku informāciju var redzēt akcijas interneta lapā.

Akcijas interneta lapa: http://dreamflash.lv/?lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV