Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Eiropas Savienības mājā būs pasākums visai ģimenei „Atklāj - mums!"

Liene Jakovļeva, 05.04.2011. 11:59

9. aprīlī plkst. 12.00 Eiropas Savienības mājā (Aspazijas bulvārī 28) mākslas spēļu „Eiropas gadalaiki bērniem: pavasaris" ietvaros notiks pasākums visai ģimenei „Atklāj - mums!", kurā viesosies „Tehnoannas pagrabi".
Eiropas Savienības mājā būs pasākums visai ģimenei „Atklāj - mums!"

Kinētiķis Alvis un leļļu un ūdensrožu pavēlniece Dace no Bērnu zinātnes centra „Tehnoannas pagrabi" mazos dauzoņas ievedīs zinātnes pasaulē, kopā meklējot atbildes uz dažādiem jautājumiem - vai raķete lidos, ja to izgatavos un par degvielu izmantos gumiju, kā jāšauj raķete? Ja šoreiz tuvākais kosmoss būs ES mājas griestu augstumā, tad raķetes trajektorija jāizplāno kārtīgi. Un, lai sasniegtu mērķi, jātrenē prāts un jāsaprot, kas ir trajektorija.

Klāt ir pavasaris, tāpēc laiks trenēties turēt rokās āmuru un darboties ar to. Izrādās – ar naglām var arī „zīmēt", vien jārēķinās, ka naglu bildes būs īsti skaļš pasākums.

Un vēl – paši radošākie un izdomas bagātākie zēni un meitenes pat aprīļa sākumā var uzziedināt ūdensrozes. Arī to varēs iemācīties pasākumā „Atklāj – mums!".

Pasākuma mērķauditorija ir bērni vecumā no 4 līdz 10 gadiem kopā ar vecākiem un vecvecākiem.

Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV