Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Lieldienu pasākumi Valmierā

Elīna Neimane, 14.04.2011. 09:43

Pirmajās Lieldienās, 24.aprīlī, plkst. 12.00 lieli un mazi valmierieši un pilsētas viesi aicināti uz Valmieras Kultūras centru, kur notiks pavasarīgs svētku koncerts „Lieldienu jampadracis". Koncertā piedalīsies Tautas deju ansambļa „Gauja" studijas bērnu deju kolektīvi, baleta studijas grupa, kā arī mazo vokālistu konkursa „Cālis 2011" dalībnieki.
Lieldienu pasākumi Valmierā

Pēc koncerta pie Valmieras Kultūras centra norisināsies dažādas izdarības kopā ar folkloras kopu „Cielava" no Salacgrīvas. Kā pastāstīja folkloras kopas vadītāja Zenta Mennika, notiks gan olu ripināšana, gan danči, dziesmas un rotaļas kopā ar folkloras kopas dalībniekiem. Notiks arī podu sišana, lai mājās ienāktu saticība.

Lai klātesošie varētu iesaistīties aktivitātēs, pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi krāsotas Lieldienu olas. Darbosies arī Lieldienu radošās darbnīcas. Dalība visos pasākumos būs bez maksas.

Lai radītu svētku noskaņu, jau šīs nedēļas nogalē pilsētā tiks izvietoti vairāki svētku tematikai atbilstoši rotājumi. Valmieriešus un pilsētas viesus priecēs pavasara vēstneši – putni, kā arī Lieldienu zaķi. Jāpiebilst, ka nākamnedēļ, no 18. līdz 21.aprīlim, Valmieras Jaunatnes centrā „Vinda" būs apskatāma audzēkņu darbu izstāde, kas veltīta Lieldienām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV