Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Lieldienas Ķīpsalā 2011" – svētki visai ģimenei

Inese Libere, 14.04.2011. 11:07

Kā jau ierasts, Lieldienās Ķīpsalā atkal valdīs patīkama kņada un rosība – 23. un 24. aprīlī notiks pasākums dzīvnieku mīļotājiem – mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "Lieldienas Ķīpsalā 2011". Apmeklētāji varēs vērot starptautiskās kaķu un suņu izstādes, aizraujošus šovus, aplūkot visdažādākos mājdzīvniekus un eksotiskus mīluļus. Mazie apmeklētāji varēs doties rotaļu virpulī atrakciju parkā "Lec un Minies".
"Lieldienas Ķīpsalā 2011" – svētki visai ģimenei

Atbilstoši svētku noskaņai pa Ķīpsalas aplokiem leks apmēram simts dažādu šķirņu truši. Tāpat varēs apskatīt putnu dārzu ar cāļiem, vistām, pērļu vistām, pīlēm, tītariem, fazāniem, zosīm, dekoratīvajiem baložiem un paipalām. Abas dienas varēs vērot visdažādāko šķirņu suņus un kaķus gan no Latvijas, gan no ārzemēm, apskatīt dekoratīvās pelītes un žurciņas, dekoratīvos seskus jeb fretkas un daudzus citus dzīvniekus.

Šovi, šovi, šovi

Līdzās starptautiskajām kaķu un suņu izstādēm, Ķīpsalā šajās dienās notiks arī trušu izstāde, kā arī visdažādākie pasākumi – netradicionālās dresūras paraugdemonstrējumi suņiem, teatralizēta šova programma, kurā piedalīsies suņi ar saviem saimniekiem, kaķēnu šovs un daudzi, daudzi citi.

Profesionāļu padomi un viss ikdienā nepieciešamais tavam mīlulim par pievilcīgām cenām

Tāpat ikviens interesents varēs saņemt gan profesionāļu padomus par to, kāda barība mājas mīlulim ir vispiemērotākā, gan ieteikumus, kā rūpēties par saviem dzīvniekiem un kā uzlabot viņu veselību. Izstādē par pievilcīgām cenām savam mīlulim varēs iegādāties barību, vitamīnus un rudens slapjdraņķim vai aukstai ziemai piemērotus aksesuārus, tāpat arī iegūt izglītojošu informāciju par mājdzīvnieku veterināriju un citiem jautājumiem.

Savukārt gan iekštelpās, gan ārpusē, pie Ķīpsalas halles, darbosies Lieldienu tirdziņš, kurā varēs iegādāties amatnieku darinājumus un zemnieku izaudzētos lauku labumus.

Aicinām visus nozares uzņēmumus zemniekus un amatniekus savlaicīgi pieteikties dalībai izstādē!

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kaķu mīļotāju klubu "Mooncat" un Latvijas Kinoloģisko klubu "Favorīts".

19. septembrī veiksmīgi noslēdzās Latvijā lielākā starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PET EKSPO 2010".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV