Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Turpinās pieteikšanās LU Sociālo zinātņu fakultātes rīkotajam konkursam „Izveido savu mājaslapu!"

Kristīne Dalmatova, 14.04.2011. 13:23

Vēl līdz 27. aprīlim ir iespēja pieteikties Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) Komunikācijas studiju nodaļas rīkotajam konkursam „Izveido savu mājaslapu!'.

Konkursā var piedalīties jebkurš 12.klases skolēns, kas iesniedz darbus atbilstoši kārtībai, kādu nosaka šī konkursa nolikums. Konkursa uzvarētājs saņem iespēju ārpus konkursa pieteikties uz budžeta studiju vietu Komunikācijas zinātnes vai Datorzinātņu bakalaura studiju programmā, bet otrās un trešās vietas ieguvējs saņem papildu punktus līdzdalībai LU reflektantu konkursā uz studiju vietu Komunikācijas zinātnes vai Datorzinātņu bakalaura studiju programmā, atkarībā no konkursa iesniegtā darba saturiskā vai tehniskā izpildījuma.

Konkursa mērķis ir rosināt skolēnus un jauniešus praktizēties jauno tehnoloģiju jomā, veicināt radošo ideju praktisku izmantošanu.

Konkursu organizē Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa sadarbībā ar Latvijas Universitātes Datorikas fakultāti un interneta portālu „Delfi".

Konkurss tiek organizēts 2 kārtās: pirmajā kārtā konkursa komisija izvērtē pieteiktās mājas lapas un izvēlas dalībniekus otrajai kārtai. Pieteikšanās notiek līdz 2011. gada 27. aprīlim aizpildot elektroniskā pieteikuma anketu. Rezultāti tiek publiskoti LU SZF mājas lapā www.szf.lu.lv 2011. gada 6. maijā.

Otrajā kārtā piedalās tikai tie dalībnieki, kas izturējuši konkursa pirmo kārtu. Otrā kārta notiek 2010. gada 13.maijā LU Sociālo zinātņu fakultātē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV