Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē notiks "Padomju Auto rallijs pa Latvijas pilīm"

LETA, 09.05.2007. 10:15

No 11.maija līdz 13.maijam notiks Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais "Padomju Auto rallijs pa Latvijas pilīm", informēja pasākuma rīkotājs Ainārs Pāvulāns.
Nedēļas nogalē notiks "Padomju Auto rallijs pa Latvijas pilīm"
Rallija laikā dalībnieki apmeklēs Siguldas pili, Bīriņu pili, Igates pili, Dīkļu pili, Valmieras pilsdrupas un Cēsu pili.

Pāvulāns informēja, ka padomju auto rallijā plāno piedalīties aptuveni 50 komandas no Krievijas, Ukrainas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Latvijas.

Pasākuma dalībnieku vidū varēs redzēt tādus bijušās PSRS auto būves brīnumus kā "Volga Gaz 23B", "Gaz 14 Čaika", "Moskvič 420a" un citas PSRS ražotas automašīnas, kas piedalījušās rallijā St.Pēterburga - Monako.

Brauciens "Padomju Auto rallijs pa Latvijas pilīm" sāksies 11.maijā plkst.9 ar pulcēšanos pie Rīgas Motormuzeja, kur notiks uzrunas un laba vēlējumi rallija dalībniekiem.

Pirmajā rallija dienā dalībnieki dosies uz Siguldas pili, Bīriņu pili un Igates pili. Pirmās dienas rallijs noslēgsies Limbažu pilsētā.

12.maijā rallija dalībnieki no nakšņošanas vietas Umurdas muižā dosies uz Dīkļu pili, Valmieras pilsdrupām un Cēsu pili un rallija noslēguma pasākums notiks viesu namā Bille.

Rallija organizatores informēja, ka interesenti padomju auto varēs aplūkot apstāšanās punktos - Limbažos baznīcas laukumā, Valmieras Rātslaukumā un Cēsīs Vienību laukumā.

Sestdien, 12.maijā no plkst.12 līdz 14 Valmieras Rātslaukumā varēs aplūkot vairāk nekā 40 bijušo padomju laiku automašīnas, kas tur piestās brauciena "Padomju Auto rallijs pa Latvijas pilīm" gaitā, pastāstīja Valmieras pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Medvecka.

Rātslaukumā varēs aplūkot tādus bijušās PSRS auto būves brīnumus kā "Volga Gaz 23B", "Gaz 14 Čaika", "Moskvič 420a" un citas PSRS ražotas automašīnas, kas piedalījušās rallijā St.Pēterburga - Monako.

"Padomju Auto ralliju pa Latvijas pilīm" organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs sadarbībā ar Rīgas Motormuzeju un "Rietumu banku".
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV