Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atklāta Ziedot.lv kioska pavasara kolekcija

Rūta Dimanta, 15.04.2011. 17:09

Šodien tirdzniecības parkā „Alfa" ar Māra Ločmeļa fotoizstādi un DJ Monsta un DJ R-viss priekšnesumu tika atklāta Ziedot.lv kioska pavasara kolekcija. Izstādē fotomodeļu lomā iejutušies Ziedot.lv draugi, sabiedrībā zināmi cilvēki – Katrīne Pasternaka, Elīna Doļģe, Binnija Ārberga, Rūta Dimanta, Katrīna Puriņa, Māris Grigalis, Guntars Gulbiņš, Aigars Nords, Miks Dukurs un Zigmunds Vīķis.
Atklāta Ziedot.lv kioska pavasara kolekcija

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: ""Ziedot.lv kiosks ir kā mazs pumpurs Latvijas ekonomikā - gan radot jaunas darba vietas, gan ikvienam iedzīvotājam sniedzot iespēju iegādāties Latvijā gatavotas lietas ar pievienoto vērtību. Ikviens pirkums Ziedot.lv kioskā dod darbu vietējiem mājražotājiem un vienlaikus ir ziedojums labdarības projektiem.

Arī mūsu veikals ir radījis savu pavasara kolekciju un par tās vēstnešiem ir kļuvuši mūsu draugi, kurus var redzēt labdarības fotoizstādē. Tas apliecina, ka nekad no modes neizies būt atsaucīgam un labam cilvēkam ar gaišām domām."

Jaunajā Ziedot.lv pavasara kolekcijā ir visdažādākās rotaļlietas - dažādu krāsu lācīši, ziloņi, zirdziņi, lauvas un truši, auduma lellītes un arī koka puzles, kā arī sezonai atbilstošas lejkannas, puķu podi, vanniņas, mērāmkrūzītes un olu trauciņi. Modes dāmas varēs sev atrast piemērotas plecu somiņas, tamborētas krelles un auskariņus, filcētas matu sprādzes un piespraudes. Nopērkamas arī adītas un zīda šalles, komplektiņš jaundzimušajam - izšūta bērnu lacīte, knupīšu turētājs un rotaļlieta Lācēns. Kioska piedāvājumā ir atrodamas ar rokām darinātas oriģinālas apsveikuma kartiņas dažādiem dzīves notikumiem, kā arī T-krekli ar kioska piktogrammām un dažādi suvenīri - nozīmītes, krūzes u.c. skaistas, kvalitatīvas un ar mīlestību darinātas lietas.

Tirdzniecības parka „Alfa" vadītājs Zigmunds Vīķis: „Kiosks ir viens no labākajiem piemēriem, kas parāda pozitīvo virzību un attīstību, kas notiek, satiekoties cilvēkiem ar gaišām domām. Mēs aicinām t/p „Alfa" pircējus izmantot unikālu iespēju kļūt par nozīmīgu atbalstu labdarības veicināšanā un iepriecināt sevi, palīdzot citiem! Aicinu visus nākt, pirkt skaistas lietas un kļūt vēl labākiem!"

Veikaliņš nodrošina darbu sociāli neaizsargāto grupu cilvēkiem, bet ienākumi no preču pārdošanas tiek novirzīti dažādiem Ziedot.lv labdarības projektiem. Kioskā tiek pārdotas kvalitatīvas un skaistas lietas, kuras veidojuši cilvēki ar invaliditāti, jaunieši ar kustību un attīstības traucējumiem, vientuļās māmiņas un citi cilvēki, kuriem dzīvē iet grūtāk, bet kuri nav zaudējuši dzīvesprieku un vēlmi strādāt un radīt. Arī kioska darbinieki ir cilvēki, kas līdz šim bijuši bezdarbnieki. Nedēļu nogalēs viņiem pievienojas un veikala pārdevēju lomās iejūtas Latvijā zināmi cilvēki – Ziedot.lv draugi – mūziķi, aktieri, mākslinieki, žurnālisti, uzņēmēji un inteliģences pārstāvji.

Pircējs, iegādājoties lietu jau pēc tās cenu zīmes var noteikt, kuram no ziedot.lv projektiem naudiņa aizies. Tas būs kāds no pieciem jau esošajiem Ziedot.lv labdarības projektiem – „Labestības diena", „Mīļā auklīte", „Paēdušai Latvijai", „Uzdāvini dzīvību pamestam dzīvnieciņam" un „Palīdzēsim trūcīgiem sirmgalvjiem".

Ziedot.lv draugi un atbalstītāji: t/p „Alfa", „DDB", inbox.lv, „Latvijas Finieris", „LNT", „Lolot Design", mammām.lv, „Mendo", DJ Monsta, „Nords Porter Novelli", „PHD", „Poligrāfijas Aģentūra", DJ R-viss, aprūpes centrs „Saule", „Se-design", „Sunsstudio", „Swedbank".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV