Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Pasākumi Lieldienās Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 18.04.2011. 12:39

Lieldienu brīvdienās, 23. un 24. aprīlī, Kalnciena kvartālā gaidāma īpaša svētku programma visai ģimenei.
Pasākumi Lieldienās Kalnciema kvartālā

Ģimenes mūzikas koncerts „Dieviņš un Velniņš"

Galvenais Lieldienu notikums būs brīvdabas koncerts „Dieviņš un Velniņš" svētdien, 24. aprīlī plkst. 13.00.

„Dieviņš un Velniņš" ir pozitīvs un enerģisks ģimenes mūzikas albums, kura publisks izpildījums notiks pirmo reizi.

Koncertā piedalīsies: Dace Vītola (balss), Gundars Grasbergs (balss), Ilze Grunte (ģitāra, bandžo, stabules), Arnolds Kārklis (ģitāra, balss), Uģis Vītiņš (basģitāra), Kristaps Krievs (skaņu plates u.c. skaņas). Uģis Vītiņš ir arī programmas aranžētājs un muzikālais producents, komponists - Kaspars Vecvagars.

„Oliņ Boliņ" tirdziņi

Šoreiz tirdziņi notiks veselas 2 dienas - 23., 24. aprīlī no 10.00-16.00. Svaigas lauku vistu olas, olas no koka, šokolādes, vilnas, stikla, akmens... Interesantas idejas olu krāsošanai. Lieldienu ēdieni un jauni amatnieku izstrādājumi. Pūkaini, rūtaini zaķi mazuļiem. Svētdienā aicinām uz olu kaujām un šūpošanos visai ģimenei, līdzi jāņem pašu krāsotās olas.

Brīvdabas maltīti gatavos svaigēšanas restorāns Raw Garden. Būs dažādi jauni svaigēšanas ēdieni, pašu gatavota maize un citi veselīgi produkti.

Būs bērnu grāmatu izdevniecības „Liels un mazs" un kristīgās literatūras grāmatu galdi.

Latviešu multiplikācijas filmu programma bērniem

Sadarbībā ar Kinoforumu „Arsenāls" Vīnu veikala zālē gan 23., gan 24. aprīlī plkst. 11.00-15.00 tiks demonstrēta jaunākā un pēc tikko notikušās pirmizrādes jau daudzus cienītājus iemantojusī Edmunda Jansona animācijas filmiņa „Kā lupatiņi mazgājās", kā arī Daces Rīdūzes leļļu animācijas filmu programma.

Roberta Koļcova grafikas darbu izstāde

Kalnciema kvartāla teritorijā turpinās Roberta Koļcova grafikas darbu izstāde, kas apskatāma līdz 19. maijam Vīnu veikala zālē un izstāžu mājā.

Visi pasākumi būs bez maksas.

Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV